Libnet.ro
UNICEF

17:45

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

B1 B1,
Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni despre defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale si a anuntat ca va fi adoptata o noua ordonanta, care sa. continuă pe B1

Dancila: Vom da o noua OUG care sa corecteze defectiunile privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca in urmatoarea sedinta de Guvern va fi adoptata o noua ordonanta, de aceasta data care sa corecteze defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale. Dancila a spus ca principalele elemente ale legii salarizarii au fost indeplinite.

Viorica Dancila, DECIZIE DE ULTIMA ORA. inca UNA DIN APROPIATELE lui Dragnea, in Guvern! Este vorba chiar despre ...

Premierul Viorica Dancila are, incepand de vineri, un nou director de cabinet, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Este vorba de Iuliana Mihaela Zobuian, fost director de cabinet al lui Liviu.

Dancila vrea corectarea defectiunilor legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale printr-o noua ordonanta

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca in urmatoarea sedinta de Guvern va fi adoptata o noua ordonanta, care sa corecteze defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale, potrivit Hotnews .

Tudorel Toader, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Anunt de ultima ora .

Viorica Dancila, TAXATA de CNCD: Nu orice cetatean e premierul Romaniei

Viorica Dancila este taxata dur de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, dupa declaratia in care i-a numit autisti pe cei care critica Romania in fata institutiilor Europene. Nu este o exprimare.

Viorica Dancila, chemata in fata Consiliului National pentru Combatere Discriminarii pentru a da explicatii despre autisti

Dupa ce premierul i-a catalogat drept autisti pe cei care dezinformeaza UE, in ciuda faptului ca stiu adevarul, Viorica Dancila a fost citata la Consiliul National pentru Combatere Discriminarii CNCD), pentru a da explicatii.

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi, la ora 18. 00 va prezenta raportul oficial privind activitatea Laurei Codruta Kovesi, la Directia Nationala Anticoruptie. Stire in curs de.

Cat de bogata e Viorica Dancila. Averea premierului a crescut de la an la an

Averea noului premier PSD, Viorica Dancila, a crescut de la ultima declaratie oficiala cu peste 12 mii de euro. Potrivit ultimului document postat pe site-ul Guvernului saptamana trecuta, primul ministru are in conturi o suma cumulata de peste 120 de mii de euro si este proprietara mai multor terenuri in Predeal, Dolj si Teleorman. Viorica Dancila a avut, in 2017, in calitate de europarlamentar, un venit anual de aproximativ 80. 000 euro.

Asztalos Csaba (CNCD): Viorica Dancila a depus un punct de vedere in cazul deschis de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Premierul Viorica Dancila a depus un punct de vedere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) privind declaratiile in care ii numeste autisti pe cei care dezinformeaza UE, a declarat pentru Agerpres presedintele CNCD, Asztalos Csaba.

Anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Ce spune Gabriela Firea despre traficul din Bucuresti

Gabriela Firea a sustinut o conferinta de presa in care a dezbatut noile proiecte care se vor demara in Capitala. Vom avea un transport comun de calitate, la standarde europene. Este primul pas pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )