Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viorica Dancila merge la Chisinau pentru a se intalni cu premierul Pavel Filip

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila merge la Chisinau pentru a se intalni cu premierul Pavel Filip

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficiala la C. continuă pe România Liberă

in ce tara va merge Viorica Dancila in prima vizita oficiala ca premier

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne.

Viorica Dancila va face o vizita la Chisinau pe 27 februarie

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne, transmite news. ro.

Viorica Dancila, TAXATA de CNCD: Nu orice cetatean e premierul Romaniei

Viorica Dancila este taxata dur de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, dupa declaratia in care i-a numit autisti pe cei care critica Romania in fata institutiilor Europene. Nu este o exprimare.

Viorica Dancila, reclamata pentru discriminare contra persoanelor cu autism. Premierul isi cere scuze public

Viorica Dancila este acuzata de discriminare! Premierul s-a trezit in mijlocul unui scandal in urma unei declaratii pe care a facut-o, joi, la Sinteza Zilei. Asociatiile care apara drepturile persoanel.

Premierul Dancila merge marti si miercuri la Bruxelles, iar joi Tudorel Toader face anuntul privind soarta lui Kovesi in fruntea DNA

Desfasurare impresionanta de forte saptamana viitoare in interiorul Guvernului Romaniei. Premierul Viorica Dancila efectueaza marti si miercuri prima vizita externa din mandatul sau la Bruxelles, marti.

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism, mustrare pentru premierul Viorica Dancila: Este jignitor

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism considera ca folosirea de catre premierul Viorica Dancila a .

UPDATE: Viorica Dancila, reclamata la CNCD, dupa ce a spus ca cei care deinformeaza UE sunt autisti. Premierul si-a cerut scuze.

Asociatia Autism Europa Bistrita a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Romania CNCD), dupa ce premierul Viorica Dancila i-a catalogat, joi, in cadrul unei emisiuni de televiziune, drept autisti pe cei care.

De ce si-a inchis premierul Viorica Dancila pagina de Facebook

Premierul Viorica Dancila a decis sa isi inchida paginile de Facebook. Atat profilul personal cat si pagina dedicata activitatii sale politice. La momentul respectiv presa a speculat ca aceasta decizie.

Asztalos Csaba (CNCD): Viorica Dancila a depus un punct de vedere in cazul deschis de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Premierul Viorica Dancila a depus un punct de vedere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) privind declaratiile in care ii numeste autisti pe cei care dezinformeaza UE, a declarat pentru Agerpres presedintele CNCD, Asztalos Csaba.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni despre defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale si a anuntat ca va fi adoptata o noua ordonanta, care sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )