Libnet.ro
UNICEF

13:45

Atac armat la o biserica SUA! Mai multe persoane au fost impuscate - VIDEO

Antena3 Antena3,
Atac armat la o biserica SUA! Mai multe persoane au fost impuscate - VIDEO

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar altele sunt ranite dupa ce o persoana a deschis focul intr-un centru de distribuire a medicamentelor din statul american Maryland, afirma surse din cadrul serviciilor de. continuă pe Antena3

VIDEO Incident armat in SUA: O femeie a deschis focul intr-un depozit si a ucis mai multe persoane

Mai multe persoane au fost impuscate mortal joi in Perryman, statul Maryland. Autorul atacului, produs intr-un depozit al lantului farmaceutic Rite Aid, este o femeie, relateaza NBC, potrivit Reuters.

Terorism comercial: Capsuni cu ace in ele, vandute la supermarket. Mai multe persoane au ajuns la spital (VIDEO)

Situatie halucinanta in Australia! Mai multi clienti au gasit in capsunile pe care le-au cumparat de la un supermarket ace de cusut. Nu este clar cum au ajuns acestea in fructe, insa producatorii au promis 70.

Ancheta la Maternitatea Ploiesti, dupa ce un lift cu mai multe paciente a fost implicat intr-un incident minor

Un lift al maternitatii din Ploiesti a avut un incident marti, in timp ce transporta mai multe paciente de la etajul cinci. Nimeni nu a fost ranit.

Atac armat la Bruxelles. Un politist a fost ranit la cap, dupa ce un barbat l-a atacat cu un cutit

Un politist a fost ranit usor in zona capului, luni dimineata, la Bruxelles, dupa ce a fost atacat cu un cutit de catre un barbat, in circumstante inca neclare, au informat surse din politia.

Oficial american, catre Andrian Candu: Luptati cu coruptia si SUA va face mai multe pentru Moldova

Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, a avut o intrevedere cu asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Wess Mitchell. Oficialul american a salutat rezultatele obtinute de Republica Moldova in domeniul financiar-bancar si a incurajat continuarea eforturilor de combatere a coruptiei.

Atac armat la o cladire de birouri din SUA. Sunt mai multe victime

Cel putin patru persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui atac armat care a avut loc la o cladire de birouri din orasul american Middleton, Wisconsin. Politistii au anuntat ca este vorba despre un.

MACEL iN SUA! POLITIA este in ALERTA dupa un SCHIMB DE FOCURI! Bilant de ultim moment (VIDEO)

Mai multe persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un schimb de focuri in Harford County, Maryland, au anuntat autoritatile. Focurile au fost raportate intr-o intersectie aflata in apropierea unei.

Informatii noi despre inginerul roman disparut la Istanbul. Din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume

Apar informatii noi in legatura inginerul roman disparut in Istanbul. Din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume dupa data disparitiei. Salvatore Popescu este dat in urmarire internationala de la inceputul lunii septembrie.

Scene violente intre mai multe eleve de la un liceu din Comanesti

Bataie crunta intre mai multe eleve, intr-o sala de clasa dintr-un liceu din Comanesti! Initial, doua fete s-au luat la cearta, iar de la injuraturi la incaierare a fost doar un pas. Cele.

Zilele maghiare din judet. Programul festivalului care va avea loc timp de o saptamana in mai multe orase

Zilele maghiare din judetul Hunedoara vor avea loc in perioada 23 - 30 septembrie, in mai multe localitati. Organizatorii ii invita pe localnici la regaluri gastronomice, concerte si spectacole.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )