Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scene violente intre mai multe eleve de la un liceu din Comanesti

Antena3 Antena3,
Scene violente intre mai multe eleve de la un liceu din Comanesti

Bataie crunta intre mai multe eleve, intr-o sala de clasa dintr-un liceu din Comanesti! Initial, doua fete s-au luat la cearta, iar de la injuraturi la incaierare a fost doar un pas. Cele. continuă pe Antena3

Ancheta la Maternitatea Ploiesti, dupa ce un lift cu mai multe paciente a fost implicat intr-un incident minor

Un lift al maternitatii din Ploiesti a avut un incident marti, in timp ce transporta mai multe paciente de la etajul cinci. Nimeni nu a fost ranit.

Dezastru pentru bucuresteni. De miercuri, traficul va fi restrictionat pe mai multe strazi

Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Capitala incepand de miercuri, avand in vedere organizarea, in aceasta perioada, a unor evenimente cultural artistice si religioase. *** in.

Mai multe persoane au fost njunghiate ntr-un oras din Marea Britanie

Mai multe persoane au fost duse la spital fiind iujunghiate dupa o agresiune in masa care a avut loc pe o strada rezidentiala din sud-estul orasului englez Luton, a anuntat politia locala, relateaza agentia Reuters.

Focuri de arma pe strazile din Galati. Un barbat a ajuns la spital cu mai multe plagi impuscate

Un barbat de 31 ani din Galati a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din localitate cu mai multe plagi impuscate, in urma unui incident armat petrecut vineri noaptea cartierul in Micro 19, in apropierea.

Atentionare meteo! Cod galben de furtuna in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pentru localitati din judetele Suceava, Bistrita-Nasaud, Maramures,.

Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei: Dan Bursuc este unul dintre cei mai importanti producatori muzicali din Romania

Ambasada Suediei foloseste, de cele mai multe ori, retelele de socializare pentru a promova anumite teme considerate tabu in Romania. Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei, Alexander Peyre.

Terorism comercial: Capsuni cu ace in ele, vandute la supermarket. Mai multe persoane au ajuns la spital (VIDEO)

Situatie halucinanta in Australia! Mai multi clienti au gasit in capsunile pe care le-au cumparat de la un supermarket ace de cusut. Nu este clar cum au ajuns acestea in fructe, insa producatorii au promis 70.

Investigatie interna la Amazon. Mai multe cazuri de scurgere si vnzare de informatii ale utilizatorilor

Amazon investigheaza mai multi angajati suspectati ca ar fi vandut datele confidentiale ale utilizatorilor unor companii. Compania a confirmat ieri informatia care a aparut in Wall Street Journal, transmite publicatiaLe Monde.

Expansiunea zonei de sud a Bucurestiului continua: tot mai multe locuinte noi

Datorita disponibilitatii terenurilor pentru constructii la preturi accesibile), sudul Bucurestiului continua sa ofere oportunitatea de a construi produse adaptate pietei, respectiv locuinte noi la preturi similare cu cele din blocurile vechi.

Taifunul Mangkhut a provocat dezastru in Filipine si mai multe regiuni din China. Sunt patru morti si sute de raniti

Dupa ce a facut prapad in Filipine, super-taifunul Mangkhut a devastat si Hong Kong, Macao si regiuni din China de sud-est. Cel putin patru oameni au murit si alti 130 au fost raniti in China, in timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )