Libnet.ro
UNICEF

20:30

Atac armat la o cladire de birouri din SUA. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Atac armat la o cladire de birouri din SUA. Sunt mai multe victime

Cel putin patru persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui atac armat care a avut loc la o cladire de birouri din orasul american Middleton, Wisconsin. Politistii au anuntat ca este vorba despre un. continuă pe Antena3

Protestul magistratilor, replica dura din SUA.Cum mai pot romanii sa aiba incredere ca sunt judecati de un judecator independent si impartial?

Pastorul Chris Terhes a reactionat dur, duminica, dupa ce a aflat ca judecatorii si procurorii, nemultumiti de schimbarile din justitie, ies din nou in strada. Activistul Cristi Danilet anunta ca magistrat.

Angajatii McDonald's din SUA intra-n greva din cauza hartuirilor sexuale la job

Personalul din restaurantele McDonald's din 10 orase din SUA va iesi marti, dupa ce pretinde ca gigantul nu face suficiente eforturi pentru a preveni hartuirea sexuala la locul de munca, potrivitBBC.

Trei institutii publice din Gorj sunt executate silit

Trei institutii publice din Gorj sunt executate silit in baza unei sentinte pronuntate de magistratii Judecatoriei Targu Jiu. Este vorba de Consiliul Judetean Gorj, Complexul Energetic Oltenia si Consiliul.

Atac armat la Bruxelles. Un politist a fost ranit la cap, dupa ce un barbat l-a atacat cu un cutit

Un politist a fost ranit usor in zona capului, luni dimineata, la Bruxelles, dupa ce a fost atacat cu un cutit de catre un barbat, in circumstante inca neclare, au informat surse din politia.

Cu ct sunt mai scumpe noile iPhone-uri n Europa, fata de SUA

Apple a lansat saptamana trecuta trei noi iPhone-uri, inclusiv cel mai scump model de pana acum, iar in Europa preturile sunt mult mai mari decat in SUA, uneori chiar si cu peste 30%. De exemplu, in Marea Britanie cel mai scump XS Max costa 1. 449 dolari, iar in Ungaria, echivalentul in forinti a peste 2. 000 de dolari. Despre preturile din Romania puteti citi aici.

China impune taxe vamale suplimentare la importurile din SUA

Administratia din China a anuntat, marti dupa-amiaza, taxe vamale suplimentare pentru importuri in valoare de 60 de miliarde de dolari din Statele Unite, ca reactie la tarifele anuntate de presedintele american Donald Trump.

Satenii din Dragalina sunt disperati: ingroparea porcilor ar contamina apa. Fantanile lor ar putea deveni un focar de infectie

Locuitorii din Dragalina, Calarasi, se tem ca fantanile lor vor deveni, in curand, un focar de infectie. 000 de porci vor fi ingropati la mai putin de un kilometru de casele lor, in curtea unei ferme.

Motivul pentru care locurile din avion sunt atat de inghesuite

In trecut ne referim la anii 50-60-70), turistii care calatoreau cu avionul aveau la dispozitie un spatiu infinit mai mare si cursa era o adevarata placere. Desi tehnologia a evoluat si aeronavele sunt.

Taifunul Mangkhut a provocat dezastru in Filipine si mai multe regiuni din China. Sunt patru morti si sute de raniti

Dupa ce a facut prapad in Filipine, super-taifunul Mangkhut a devastat si Hong Kong, Macao si regiuni din China de sud-est. Cel putin patru oameni au murit si alti 130 au fost raniti in China, in timp.

Revoltatii din PSD sunt si ei de acord cu amnistia si gratierea

Grupul revoltatilor din PSD, reprezentat de primarul Bucurestiului ,Gabriela Firea, precum si de Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, anunta in scrisoarea in care ii cer demisia lui Liviu Dragnea ca sustin o initiativa legislativa pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )