Libnet.ro
UNICEF

16:30

Atac armat in Canada. Mai multe persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Atac armat in Canada. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite miercuri cu focuri de arma pe o artera centrala a capitalei canadiene Ottawa, politia cerand populatiei sa evite respectiva zona, transmite agentia EFE. continuă pe Antena3

Atac armat in Canada. Un mort si mai multi raniti

O persoana a murit si altele trei au fost ranite miercuri cu focuri de arma pe o artera centrala a capitalei canadiene Ottawa, politia cerand populatiei sa evite respectiva zona, transmite agentia EFE.

Accident grav pe Centura Bucuresti: Doua persoane au fost ranite. Traficul este oprit

Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs miercuri dupa-amiaza pe Centura Capitalei, intre localitatile Otopeni si Tunari. Traficul in zona este oprit.

Incendiu puternic la Cluj. Mai multe familii au fost evacuate

Incendiu puternic, miercuri, intr-o cladire din Cluj. Mai multe familii au fost evacuate, iar pompierii se lupta sa stinga flacarile.

Atentie la monitorul video digitalPhillips pentru copii! Mai multe produse au fost retrase de pe piata din cauza ca pot lua foc

Philips a decis retragerea voluntara de pe piata a monitorului video digital pentru copii Philips Avent SCD620), din cauza ca are potential de a lua foc.

VIDEO Cel putin 50 de morti si peste 200 de raniti dupa o imbulzeala produsa in timpul funeraliilor comandantului iranian Soleimani inmormantarea a fost amanata - UPDATE

Zeci de persoane au murit, iar peste 200 au fost ranite intr-o imbulzeala produsa la funeraliile lui Qasem Soleimani ce au avut loc marti in orasul natal al comandantului iranian ucis vineri de o lovitura aeriana americana, potrivit agentiilor de presa din Iran.

Accident dramatic in statiunea Mamaia. Sunt mai multe victime

Un accident cu trei masini, in care au fost ranite sase persoane, a avut loc in statiunea Mamaia, duminica, 5 ianuarie.

Mai multe avioane militare SUA au fost distruse in atacul cu rachete ce au vizat o baza din Irak

Mai multe avioane militare americane au fost distruse in cursul unui atac cu rachete care a vizat baza Al Asad din Irak, informeaza site-ul agentiei Tass, citand televiziuni locale, potrivit Mediafax.

Plangere la Politie, dupa ce mai multe indicatoare in limba maghiara au fost vandalizate in judetele Harghita si Mures

Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Brasov a anuntat, duminica, ca va va depune plangere la Politie, dupa ce mai multe indicatoare in limba maghiara au fost vandalizate in judetele Harghita si Mures. Este vorba despre denumirea in limba maghiara a oraselor Miercurea Ciuc si Odorheiul Secuiesc, din Harghita, dar si a localitatii Trei Sate din judetul Mures.

in jur de o mie de turisti sunt blocati in Franta, dupa ce mai multe zboruri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

Circa o mie de turisti, majoritatea britanici, au fost cazati in regim de urgenta sambata seara in Savoia estul Frantei) dupa anularea zborurilor lor pe Aeroportul Chambery din cauza conditiilor meteo.

Ce armata ar avea cele mai multe sanse intr-un razboi dintre SUA si Iran. Cifrele sunt impresionante

Iranul are o multime de optiuni pentru a evita avantajele militare americane si pentru a lovi in punctele slabe din infrastructura Statelor Unite. Presedintele SUA, Donald Trump, pe 2 ianuarie 2019, a ordonat uciderea generalului maior Qassem Soleimani, seful militiei Corpului Garzii Revolutionare din Iran si unul dintre cei mai buni lideri militari ai tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )