Libnet.ro
UNICEF

23:15

Atac armat in Canada. Un mort si mai multi raniti

Antena3 Antena3,
Atac armat in Canada. Un mort si mai multi raniti

O persoana a murit si altele trei au fost ranite miercuri cu focuri de arma pe o artera centrala a capitalei canadiene Ottawa, politia cerand populatiei sa evite respectiva zona, transmite agentia EFE. continuă pe Antena3

Panica in Canada: Un mort si trei raniti dupa un incident armat in Ottawa. Atacatorul nu a fost prins

UPDATE:Un nou bilant vorbeste despre un mort si trei raniti in urma focurilor de arma. Atacatorul este inca liber, dar fortele de ordine sustin ca nu este vorba o persoana care risca sa comita noi.

Atac armat in Canada. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite miercuri cu focuri de arma pe o artera centrala a capitalei canadiene Ottawa, politia cerand populatiei sa evite respectiva zona, transmite agentia EFE.

Klaus Iohannis a promulgat oficial legea. Ce categorii de romani vor primi mai multi bani in 2020

Noul an vine cu vesti bune pentru o parte din romanii care si asa nu o duc foarte bine din punct de vedere financiar. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului asigurarilor de stat pentru 2020. Legea a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Klaus Iohannis a promulgat oficial legea Conform legii, bugetul asigurarilor sociale .

Ludovic Orban, intalniri la Bruxelles cu mai multi lideri europeni

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri.

Politisti atacati de mai multi romani in Germania. Motivul halucinant de la care a plecat scandalul

Trei politisti germani au fost loviti cu salbaticie de mai multi romani, dupa ce oamenii legii i-au rugat sa dea muzica mai incet ca sa-si lase vecinii sa doarma.

Clipe dramatice la metrou! O tanara a atacat mai multi calatori in statia Pipera - VIDEO

Scene dramatice s-au petrecut luni, in statia de metrou Pipera, dupa ce o femeie in varsta de 30 de ani a atacat mai multi calatori.

UPDATE: Protest la Floreasca - mai multi medici intra in greva: Este regretabil ca Beuran a fost demis inainte de finalizarea anchetei Oprita: Orice manifestare trebuie sa respecte litera legii

Mai multi medici de la Spitalul de Urgenta Floreasca au anuntat ca isi intrerup activitatea si vor asigura asistenta doar pentru urgentele majore, in semn de protest fata de sanctiunile dispuse in urma incidentului in care o pacienta a luat foc pe masa de operatie.

Efectul Greta? Tot mai multi germani renunta la avion pentru tren

Tot mai multi germani urmeaza exemplul vecinilor din nord si zboara mai putin, in contextul in care numarul zborurilor interne a scazut in Germania cu 12% in noiembrie 2019, comparativ cu aceeasi perioada din anul precedent, iar cel al zborurilor.

Mai multi turisti au fost ucisi, la munte, de un sofer beat

Sase turisti germani au fost ucisi si alti 11 au fost raniti in Alpii italieni dupa ce au fost loviti de o masina condusa de un sofer beat, relateaza BBC. Accidentul a avut loc in apropierea orasului.

Italia: Mai multi tineri germani au murit pe loc, dupa ce o masina a intrat cu viteza mare in ei

Sase tineri germani si-au pierdut viata, iar alti 11 au fost raniti in noaptea de sambata spre duminica in nordul Italiei, unde o masina care circula cu viteza mare a intrat in grupul lor, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )