Libnet.ro
UNICEF

19:15

ATAC ARMAT intr-un mall din Copenhaga (FOTO)

B1 B1,
ATAC ARMAT intr-un mall din Copenhaga (FOTO)

Un atac armat a avut loc, marti seara, intr-un mall din Copenhaga. Un barbat care nu a fost identificat a deschis focul, ranind doua persoane. Incidentul a avut loc in centrul comercial. continuă pe B1

Atac armat intr-un mall din Copenhaga: Cel putin doua persoane au fost ranite

Un individ ramas neidentificat a deschis focul, marti seara, intr-un centru comercial situat la periferia orasului danez Copenhaga, ranind cel putin doua persoane, afirma surse citate de presa daneza.

Patru explozii au avut loc intr-un supermarket din Myanmar. Nu au fost victime.

Intr-un supermarket din Yangon, cel mai mare oras din Myanmar, s-au auzit duminica seara patru explozii. Acestea au provocat pagube, dar fara sa faca victime-morti sau raniti, a anuntat Ministerul Informatiilor din aceasta tara, citat de cotidianul Indian Express.

Foto. Explozie intr-un bloc din Pitesti. O persoana a ajuns la spital cu arsuri pe fata si pe maini

O explozie s-a produs, marti noaptea, intr-un apartament de la etajul doi al unui bloc din Pitesti. Deflagratia s-a produs din cauza unei acumulari de gaze, iar o persoana a ajuns la spital cu arsuri pe fata si maini. Locatarii s-au autoevacuat din imobil.

Atentat sinucigas intr-o moschee din Afganistan. 27 de morti si cel putin 35 de raniti

Cel putin 27 de oameni au murit si 35 au fost raniti luni intr-o moschee siita din Kabul, dupa ce un atacator sinucigas s-a aruncat in aer in mijlocul credinciosilor, a informat politia din Kabul.

SEARA ISTORICA: Meci de vis intre Dortmund si Legia, scor 8-4. RECORD de goluri intr-un meci din Champions League (FOTO)

A fost ploaie de goluri la meciul dintre Dortmund si Legia. Echipele unora dintre cei mai frumosi suporteri din lume au facut show, marti seara, in Champions League. Nu mai putin de 12 goluri s-au dat icir.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )