Libnet.ro
UNICEF

12:15

Atac armat intr-un magazin din SUA. Trei morti

România Liberă România Liberă,
Atac armat intr-un magazin din SUA. Trei morti

UPDATE 12,00 Cel mai recent bilant al incidentului armat produs miercuri seara intr-un supermarket din reteaua Walmart din Colorado vestul SUA) consemneaza trei morti. continuă pe România Liberă

Atac armat intr-un magazin din SUA. Doi morti si un ranit

Un atac armat s-a produs, miercuri seara, intr-o suburbie a orasului Denver din statul Colorado SUA).

Atac armat in Statele Unite. Cel putin trei persoane au murit intr-un centru comercial din Colorado - VIDEO

Cel putin trei persoane au murit joi in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unui centru comercial din orasul american Thornton, statul Colorado, potrivit politiei locale, relateaza site-ul.

VIDEO Atac armat la New York: sase persoane au murit iar 15 sunt ranite

Sase persoane au murit iar 15 sunt ranite in urma unui atac armat care a avut loc Manhattan. O persoana a fost arestata, se arata intr-o stire publicata de New York Post.

ATAC ARMAT in SUA: mai multi morti si raniti (FOTO)

SUA sunt zguduit de un nou atentat terorist? Cel putin trei persoane au murit joi in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unui centru comercial din orasul american Thornton, statul Colorado,.

ATAC ARMAT in SUA: mai multi morti si raniti (FOTO si VIDEO)

SUA sunt zguduit de un nou atentat terorist? Cel putin trei persoane au murit joi in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unui centru comercial din orasul american Thornton, statul Colorado,.

Atac armat in fata unui supermarket din orasul german Bremen

O persoana a fost serios ranita dupa ce un individ a deschis focul in fata unui supermarket din orasul german Bremen, a anuntat, joi, Politia locala, care a adaugat ca suspectul a reusit sa fuga,.

Serghei Lavrov: Nu exista nicio singura dovada a ingerintei rusesti in alegerile prezidentiale din SUA

Nu exista nicio singura dovada a ingerintei rusesti in alegerile prezidentiale americane, a declarat marti seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, in momentul in care ancheta prinde viteza la Washington, cu primele trei puneri sub acuzare, scrie AFP.

O masina s-a rasturnat intr-o rapa la iesirea din Predeal, trei persoane au ramas incarcerate

Trei persoane au fost ranite, joi dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau a derapat si s-a rasturnat intr-o rapa, la iesirea din Predeal spre Azuga, informeaza news. ro.

Indicele ROBOR a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut miercuri la 1,89%, de la 1,87%, cat a fost cotat marti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )