Libnet.ro
UNICEF

16:00

Atac armatla Ambasada SUA din Turcia!Mai multe focuri de arma au fost trase dintr-un vehicul - VIDEO

Antena3 Antena3,
Atac armatla Ambasada SUA din Turcia!Mai multe focuri de arma au fost trase dintr-un vehicul - VIDEO

Focuri de arma au fost trase asupra ambasadei SUA de la Ankara, au informat luni dimineata posturile de televiziune Haberturk si CNN Turk, citate de dpa. Focurile de arma, trase dintr-un vehicul in miscare, au l. continuă pe Antena3

VIDEO Turcia: Focuri de arma trase dintr-o masina catre ambasada SUA din Ankara

Focuri de arma au fost trase dintr-o masina catre ambasada Statelor Unite din Ankara. Atacul a dus doar la spargerea unor geamuri, nu au fost raportate victime, transmite televiziunea CNN Turk, citata de Reuters.

Scandalul turco-american, in faza critica: Ambasada SUA din Ankara a fost atacata

Reprezentanta diplomatica americana din capitala Turciei a fost vizata luni de un atac armat, ce a avut loc in contextul crizei dintre Washington si Ankara.

Unei romance din Turcia i-a venit ideea sa dea o iconita cu Maica Domnului unei biserici. Imediat dupa ce a facut asta au inceput necazurile!

O romanca din Turcia, casatorita acolo cu un turc, a doneat o iconita cu Maica Domnului unei biserici. La scurt timp avea sa regrete aceasta idee. Locuiesc in Turcia si sunt casatorita cu un barbat de aparte.

Mai multe ATACURI asupra politiei din Cecenia: Este vorba despre partizani ISIS

Mai multe atacuri au avut loc, luni, asupra politistilor din Cecenia, in Caucazul rusesc. Liderul cecen Ramzan Kadyrov a scris pe contul sau de Telegram ca cei care au atacat fortele de ordine au actionat sub.

Unul dintre participantii la protestul din 10 august a murit. Barbatul suferea de mai multe boli si a refuzat sa mearga la spital

Un barbat care a primit ingrijiri dupa protestul violent din 10 august a murit, la Spitalul din Alexandria. Cunoscut cu mai multe afectiuni, inclusiv cardiace, barbatul, in varsta de 62 de ani, a fost internat cu.

Alerta inFranta!Un sofer a lovit cu masina mai multe persoane in fata unui club de noapte

O masina a lovit mai multe persoane in fata unui club de noapte la primele ore ale diminetii de duminica in orasul Cambrai din nordul Frantei, ranind sapte persoane, dupa care s-a izbit de un stalp, au.

Un sofer a intrat cu masina in mai multe persoane in nordul Frantei

O masina a lovit mai multe persoane in fata unui club de noapte la primele ore ale diminetii de duminica in orasul Cambrai din nordul Frantei, ranind sapte persoane, dupa care s-a izbit de un stalp, au.

Ambasada SUA la Ankara, tinta unor focuri de arma

Ambasada Statelor Unite in Turcia, la Ankara, a fost astazi tinta unor focuri de arma ce au avariat un geam al unui post de securitate, dar nu s-au soldat cu victime, relateaza postul CNN Turk si The Associated Press.

SUA avertizeaza Turcia cu noi sanctiuni

Statele Unite au avertizat Turcia ca ar trebui sa se astepte la noi sanctiuni economice, daca nu il vor libera pe pastorul american Andrew Brunson, informatie care a dus la deprecierea lirei turcesti la 5,86 unitati pentru un dolar, de la 5,81 unitati pentru un dolar, relateaza Reuters.

Utile:Medicamentul ce va putea vindeca mai multe tipuri de cancer a trecut cu succes testele de laborator; Beneficiile ananasului in dieta; Cum identificam alunitele cu potential canceros? Atentie mare la nevii care apar dupa 30 de ani!

Ce sustin nutritionistii despre cura cu struguri. Persoanele care consuma doar miezul boabelor de strugure profita doar de. gust. Nutritionistii sustin ca eficienta terapeutica a unei cure cu struguri se datoreaza mai ales. Piele tanara si luminoasa. Secretul unui ten sanatos. Pentru a avea un ten divin, radiant si sanatos, este vital sa oxigenam pielea. Cum? Cu ajutorul sfaturilor si tratamentelor de specialitate pe care le iubim pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )