Libnet.ro
UNICEF

06:30

Atac armatla un festivalmuzical din Londra! Mai multe persoaneau fost injunghiate

Antena3 Antena3,
Atac armatla un festivalmuzical din Londra! Mai multe persoaneau fost injunghiate

Patru oameni au fost injunghiati la festivalul muzical din Londra. Conform primelor informatii, o ambulanta a fost chemata de urgenta pentru a duce doi barbati la spital. Victimele aveau 22, respectiv 26 de. continuă pe Antena3

Ploaia a facut ravagii la Chisinau: suvoaiele de apa au oprit troleibuzele din mers pe mai multe strazi

Din cauza nivelului ridicat al apei pe unele sectoare de drum, mai multe troleibuze si-au sistat aseara circulatia, pasagerii vazandu-se nevoiti sa-si continue calea pe jos. Unii si-au manifestat nemultumirea ca au platit calatoria, dar nu au ajuns la destinatie si nici banii nu le-au fost intorsi.

Palatul Buckingham din Londra, anunt ingrijorator: Regina se simte rau

Regina Elizabeth a II-a se simte rau si a lipsit de la un eveniment programat joi dimineata, la catedrala St. Paul din Londra. Anuntul a fost facut de biroul de presa de la palatul Buckingham din.

Pestera Ialomitei, inchisa publicului, dupa ce mai multe galerii au fost inundate

Din cauza precipitatiilor abundente cazute in ultimele zile in Masivul Bucegi, Pestera Ialomitei a fost inchisa publicului, dupa ce mai multe galerii au fost inundate.

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia intrerupta sau ingreunata

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia rutiera intrerupta sau se circula cu dificultate din cauza inundatiilor, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, potrivit Agerpres .

VIDEO. Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Cum s-a terminat totul

Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Baietii au pus la cale un experiment social sa vad cum reactioneaza oamenii pe strada cand sunt pusi.

Robert Negoita: Cetatenii Sectorului 3 cu mai multe locuri de parcare de resedinta trebuie sa aleaga unul

Cetatenii din Sectorul 3 al Capitalei cu mai multe locuri de parcare de resedinta trebuie sa aleaga unul pe care vor sa il pastreze, a anuntat primarul Robert Negoita.

Opt ani de inchisoare pentru un tanar de 26 de ani care si-a omorat fratele cu mai multe lovituri de cutit

Un tanar care si-a omorat fratele mai mare cu mai multe lovituri de cutit a fost condamnat la opt ani de inchisoare printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Ploiesti. in prima instanta, criminalul primise o pedeapsa cu un an si patru luni mai mica.

INHGA: Cod portocaliu de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara, printre care si Ialomita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis cod portocaliu si cod galben de inundatii de vineri pana duminica pentru mai multe bazine hidrografiece din tara, printre care si Ialomita. Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, se vor forma viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri.

VIDEO Case, drumuri si strazi inundate in mai multe localitati din Teleorman. Imagini din zona cea mai afectata

Mai multe localitati din judetul Teleorman sunt afectate de precipitatiile abundente din ultimele ore. Apele au inundat casele si curtile oamenilor, drumuri comunale si strazi. Nu sunt victime.

VIDEO Case, drumuri si strazi inundate in mai multe localitati din Teleorman. Imagini din Calomfiresti, zona cea mai afectata

Mai multe localitati din judetul Teleorman sunt afectate de precipitatiile abundente din ultimele ore. Apele au inundat casele si curtile oamenilor, drumuri comunale si strazi. Nu sunt victime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )