Libnet.ro
UNICEF

22:30

ATAC la o baza ONU din Mali. Cel putin trei oameni au murit

România Liberă România Liberă,
ATAC la o baza ONU din Mali. Cel putin trei oameni au murit

Trei persoane au fost ucise, iar alte 16 ranite miercuri, la Ansongo, in estul Mali, in urma unui atac sinucigas impotriva unei baze ONU, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Mali: Cel putin trei persoane si-au pierdut viata in urma unui atentat sinucigas impotriva unei baze ONU

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alte 16 ranitein nortul statului Mali, intr-un atentat sinucigas asupra soldatilor ONU, potrivit anuntului facut de Misiunea ONU in Mali, informeaza AFP. Un.

ATAC cu victime la o baza ONU din Mali

Trei persoane au fost ucise, iar alte 16 ranite miercuri, la Ansongo, in estul Mali, in urma unui atac sinucigas impotriva unei baze ONU, potrivit Mediafax.

Atac armat SI la ambasada Coreei de Sud din Tripoli: cel putin 2 morti

Ambasada Coreei de Sud in Tripoli, capitala Libiei, a fost atacata de un grup de islamisti parte a gruparii Stat Islamic SI) si cel putin doua persoane au fost ucise in timpul atacului armat, relateaza The Independent.

Cel putin trei morti si 16 raniti intr-un atac impotriva unei baze ONU, in estul Mali

Trei persoane au fost ucise, iar alte 16 ranite miercuri, la Ansongo, in estul Mali, in urma unui atac sinucigas impotriva unei baze ONU, scrie BBC. Atacul a avut loc in momentul in care un.

Afganistan: Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi de insurgentii talibani, intr-un atac asupra unei baze militare

Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi de insurgentii talibani, intr-un atac care a vizat o baza militara, potrivit unor surse locale, citate de agentia AP. Aproximativ 250 de talibani au atacat baza militara.

Somalia: Cel putin 15 morti, in urma unui atac comis de al-Shabab

Cel putin 15 persoane au fost ucise, marti, intr-un atac comis in interiorul unei cladiri guvernamentale din capitala Somaliei de catre membri ai gruparii islamiste al-Shabaab, informeaza Mediafax.

Ministrul Finantelor: Cel putin 2.000 de castigatori la loteria bonurilor fiscale

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a afirmat marti seara, la B1 TV, ca exista cel putin 2. 000 de castigatori la loteria bonurilor fiscale organizata luni.

Ministrul Finantelor: Cel putin 2.000 de bonuri fiscale, castigatoare la loterie. Cand are loc urmatoarea extragere

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a precizat marti, pentru B1 TV, ca au fost cel putin 2. 000 de castigatori la Loteria bonurilor fiscale.

Amnesty International: Cel putin 2.000 de femei si fete rapite de Boko Haram in Nigeria

Gruparea islamista armata Boko Haram a rapit cel putin 2. 000 de femei si fete in Nigeria de la inceputul anului trecut si pana in prezent, potrivit unor estimari ale prestigioasei organizatii in domeniul .

Cel putin 20 de raniti dupa iesirea de pe pista a unui avion de pasageri

Cel putin 20 de persoane au fost ranite dupa ce un avion de tip Airbus A320 a derapat si a iesit de pe pista, marti, in cursul aterizarii pe un aeroport din orasul nipon Hiroshima, informeaza NBC News. Avionul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )