Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATAC cu victime la o baza ONU din Mali

România Liberă România Liberă,
ATAC cu victime la o baza ONU din Mali

Trei persoane au fost ucise, iar alte 16 ranite miercuri, la Ansongo, in estul Mali, in urma unui atac sinucigas impotriva unei baze ONU, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

ATAC la o baza ONU din Mali. Cel putin trei oameni au murit

Trei persoane au fost ucise, iar alte 16 ranite miercuri, la Ansongo, in estul Mali, in urma unui atac sinucigas impotriva unei baze ONU, potrivit Mediafax.

Mali: Cel putin trei persoane si-au pierdut viata in urma unui atentat sinucigas impotriva unei baze ONU

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alte 16 ranitein nortul statului Mali, intr-un atentat sinucigas asupra soldatilor ONU, potrivit anuntului facut de Misiunea ONU in Mali, informeaza AFP. Un.

Perchezitii de amploare in Constanta la trei persoane suspectate de evaziune fiscala: Prejudiciul este estimat la 5 milioane de euro (VIDEO)

Mai multe perchezitii de amploare au loc miercuri in Constanta la trei persoane banuite de infractiuni economice, mai exact, evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Persoanele in cauza sunt banuite ca ar fi.

Trei persoane ranite, intr-un accident pe DN 1

Trei persoane au fost ranite usor intr-un accident ce a avut loc pe DN1, in localitatea ilfoveana Ciolpani, dupa ce o masina aflata in coloana pe sensul Bucuresti - Ploiesti a intrat pe contrasens si a izbit un alt autoturism, relateaza Mediafax.

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1 in zona localitatii Ciolpani

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Trei persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

Cristian Adomnitei, dupa perchezitiile de la CJ Iasi: Toata munca din ultimii trei ani a administratiei pe care o conduc este umbrita de acest eveniment

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, sustine ca toata munca sa din ultimii trei ani este umbrita de perchezitiile DNA de la sediul institusiei pe care o conduce. Liderul CJ Iasi afirm.

Cel putin trei morti si 16 raniti intr-un atac impotriva unei baze ONU, in estul Mali

Trei persoane au fost ucise, iar alte 16 ranite miercuri, la Ansongo, in estul Mali, in urma unui atac sinucigas impotriva unei baze ONU, scrie BBC. Atacul a avut loc in momentul in care un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )