Libnet.ro
UNICEF

10:30

Atac cibernetic in derulare impotriva unuia dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume, Norsk Hydro

Hotnews Hotnews,
 Atac cibernetic in derulare impotriva unuia dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume, Norsk Hydro

Unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din lume si-a trecut instalatiile de topire pe modul manual, din cauza unui atac cibernetic, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Sotia unuia dintre cei mai mari politicieni romani, inchisa pentru spionaj

Arlette Coposu, Niculina Mihalache, Elena Bratianu, Mara Lazar sunt o parte dintre intelectualele fine si rasate care la sfarsitul anilor 40 si inceputul anilor 50 au cazut victime ale teribilului sistem co.

Secretele carierei unuia dintre cei mai iubiti cantareti romani. A cantat prima melodie romaneasca cu succes international

In data de 3 aprilie 1927, Luigi Ionescu era scos de preotul paroh Nicolae Mircea din cristelnita de la biserica din comuna Pancesti, judetul Putna, in perioada respectiva.

Federatia a dat lovitura: Contract prelungit cu unul dintre cei mai generosi sponsori. Ce suma s-a obtinut

Federatia Romana de Fotbal FRF) s-a miscat foarte bine in privinta contractelor de sponsorizare de cand Razvan Burleanu si echipa sa au ajuns la Casa Fotbalului.

Doliu in lumea teatrului din Romania! Una dintre cele mai frumoase actrite ale tarii s-a stins din viata

Ioana Ene Mihail a decedat la varsta de 77 de ani. Moartea artistei a venit dupa ce aceasta a suferit indelung de pe urma unei boli. Ioana Ene Mihail a fost considerata una dintre cele mai frumoase si talen.

France Football: Mircea Lucescu si Stefan Kovacs, printre cei mai buni 50 de antrenori din istoria fotbalului

France Football a alcatuit un clasament al celor mai buni 50 de antrenori din istoria fotbalului. Printre numele aflate pe lista se gasesc si doi tehnicieni romani: Mircea Lucescu locul 41) si Stefan Kovacs 43). Olandezul Rinus Michels, fost antrenor la Ajax si Barcelona, se afla in fruntea clasamentului, fiind urmat de Sir Alex Ferguson si italianul Arrigo Sacchi.

Duelul dintre cel mai urmarit youtuber si o casa de discuri din India: PewDiePie vs T-Series

PewDiePie a fost detronat ,ieri, pentru cateva ore din pozitia de cel mai urmarit youtuber. De cateva luni, suedezul al carei nume real este Felix Kjellberg lupta pentru primul loc pe platforma video cu T-Series, o companie producatoare de videoclipuri in stilul Bollywood.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )