Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cresc accizele din ianuarie, dupa o pauza de doi ani. Scumpiri IMPORTANTE in mai multe domenii

B1 B1,
Cresc accizele din ianuarie, dupa o pauza de doi ani. Scumpiri IMPORTANTE in mai multe domenii

Dupa o perioada de doi ani in care au stagnat, accizele pentru anul viitor cresc peste nivelul prevazut in actualul Cod Fiscal, prin actualizare cu inflatia, noile niveluri fiind agreate acum, oficial, la nivel. continuă pe B1

Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit doi ani, din 2026

Ion Lungu, AFEER: Oprirea reactorului 1 de la Cernavoda va provoca probleme doar daca nu se va face nimic pentru inlocuirea cantitatii de energie produsa de acesta Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit timp de doi ani, incepand din 2026, pentru lucrari de tehnologizare, acestea urmand sa prelungeasca durata sa de functionare cu 30 de ani, dupa cum a declarat, ieri, Romeo Urjan, seful Directiei Tehnice si de Retehnologizare din cadrul Nuclearelectrica, citat de Agerpres.

Aventura unui copil de doi ani pierdut de bona. S-a plimbat cu autobuzul, in timp ce jandarmii il cautau prin oras

Cateva clipe de neatentie ale unei bone care a intrat intr-un magazin sa cumpere ceva pentru copilul de doi ani si jumatate pe care il avea in grija au fost suficiente pentru ca micutul sa se piarda.

Reactorul 1 de la centrala nucleara Cernavoda va fi inchis pentru doi ani

Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit pentru efectuarea unor lucrari de tehnologizare, incepand din 2026, potrivit digi24. ro. Aceste lucrari vor dura doi ani si vor imbunatati durata de functionare a.

TRAGEDIE in Constanta! Un barbat s-a stins din viata dupa ce s-a electrocutat

Un barbat din Constanta, in varsta de 44 de ani, s-a stins din viata dupa ce s-a electrocutat la locul de munca. Cadrele medicale de la serviciul de Ambulanta Constanta au fost solicitate, la fata.

FOTO Cum arata primul tractor agricol romanesc facut dupa o pauza de 10 ani

O firma din Mures a lansat marti, 30 octombrie, la INDAGRA, in Bucuresti, primul de tractor romanesc agricol din ultimii zece ani. Este primul model de acest gen de la inchiderea Uzinei Tractorul din Brasov. Masinaria se numeste TAGRO, are un pret de pornire de 34. 500 de euro si a fost facut de firma IRUM din Reghin, judetul Mures.

Primarul achitat definitiv, dupa doi ani de puscarie pentru coruptie: Sunt singurul din Europa, voi da in judecata statul roman, vinovatii vor plati

Un primar din Romania a fost achitat definitiv intr-un dosar de coruptie, dupa ce a fost condamnat, a facut inchisoare, iar dupa eliberare a mers la CEDO si a obtinut posibilitatea de a se rejudeca aceasta cauza la inalta Curte de Casatie si Justitie. Este o premiera nationala.

Doi tineri au incercat sa evadeze din inchisoare. Dupa noua ore de cautari, au fost prinsi de gardieni

Doi tineri au incercat sa evadeze de la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta. Cei doi s-au ascuns intr-o cladire dezafectata din incinta unitatii si au fost gasiti abia dupa noua ore de.

este din nou insarcinata. La 44 ani!

A anuntat ca este din nou insarcinata. Prezentatoarea de la Antena Stars va deveni din nou mama anul viitor, la varsta de 44 ani. Iata ce a declarat! .

Florin Salam se retrage din muzica dupa ce a fost batut la o nunta din Milano: Asta a fost ultima cantare

Florin Salam a fost batut la o nunta in Milano, iar in urma acestul eveniment, manelistul a hotarat sa se retraga definitiv din lumea muzicala pentru a fi mai linistit. Un alt motiv pentru care el a facut.

Florin Salam se retrage din muzica dupa ce a fost batut la o nunta: Asta a fost ultima cantare

Florin Salam a fost batut la o nunta in Milano, iar in urma acestul eveniment, manelistul a hotarat sa se retraga definitiv din lumea muzicala pentru a fi mai linistit. Un alt motiv pentru care el a facut.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )