Libnet.ro
UNICEF

12:45

TRAGEDIE in Constanta! Un barbat s-a stins din viata dupa ce s-a electrocutat

B1 B1,
TRAGEDIE in Constanta! Un barbat s-a stins din viata dupa ce s-a electrocutat

Un barbat din Constanta, in varsta de 44 de ani, s-a stins din viata dupa ce s-a electrocutat la locul de munca. Cadrele medicale de la serviciul de Ambulanta Constanta au fost solicitate, la fata. continuă pe B1

Moarte SUSPECTA in avion! Un cetatean olandez s-a stins din viata in cursa spre Iasi

Un barbat, in varsta de 67 de ani, care calatorea de la Eindhoven, Olanda, la Iasi, cu o cursa aeriana, s-a stins din viata inainte de aterizare. Acesta a suferit un stop cardio-respirator. Barbatul.

DOLIU in cinematografie! Un cunoscut actor s-a stins din viata. Mii de fani, in lacrimi (FOTO)

Actorul Nikolai Karachentsov s-a stins din viata la varsta de 73 de ani. Anuntul a fost facut de fiul acestuia, care a precizat ca a murit intr-o clinica din Moscova, vineri, cu o zi inainte de a implini 74.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, profund intristata. Ultimul sau caine corgi s-a stins din viata

Whisper, ultimul caine corgi al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, apartinand unei rase canine de talie mica, preferata suveranei, s-a stins din viata. Regina este profund intristata de disparit.

Doi tineri au incercat sa evadeze din inchisoare. Dupa noua ore de cautari, au fost prinsi de gardieni

Doi tineri au incercat sa evadeze de la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta. Cei doi s-au ascuns intr-o cladire dezafectata din incinta unitatii si au fost gasiti abia dupa noua ore de.

De acum i se zice razbunatorul! Ce i-a facut Stefan Banica Jr fostei iubite: Toate femeile din viata sa au ramas masca...

Stefan Banica Junior a castigat procesul cu fosta lui iubita, Camelia Constantinescu, femeia care i-a daruit un baiat, dupa o relatie de cinci ani! ceasta i-a cerut, printre altele, celebrului cantaret o.

Florin Salam se retrage din muzica dupa ce a fost batut la o nunta: Asta a fost ultima cantare

Florin Salam a fost batut la o nunta in Milano, iar in urma acestul eveniment, manelistul a hotarat sa se retraga definitiv din lumea muzicala pentru a fi mai linistit. Un alt motiv pentru care el a facut.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )