Libnet.ro
UNICEF

06:45

Atac dur al lui Calin Popescu Tariceanu la adresa Guvernului

Antena3 Antena3,
Atac dur al lui Calin Popescu Tariceanu la adresa Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, califica drept grava decizia Guvernului de a adopta prin ordonanta de urgenta modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala, scrie Ag. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: DNA si SRI ies din cadrul legal. Nu mai trebuie sa toleram DNA (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, seful ALDE, a lansat un atac la adresa SRI si DNA, dupa ce a facut referire si la alegerile din 2012 . Parlamentul a fost decimat. Majoritatea care a castigat alegerile.

Calin Popescu-Tariceanu ii da replica lui Klaus Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a comentat in editia de joi a emisiunii Subiectiv, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la scandalul din Sanatate. 'Primul.

CTP, atac dur la adresa lui Iohannis: Din pozitia de presedinte, punea mana pe capul SRI, binecuvantandu-l si exonerandu-l

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta din urma a tinut o conferinta de presa cu privire la scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi.

Klaus Iohannis iese la atac: Declaratia lui Tariceanu privind Hexi Pharma este de campanie electorala!

Klaus Iohannis a afirmat joi ca declaratia lui Calin Popescu-Tariceanu conform careia ar exista suspiciuni ca in spatele Hexi Pharma s-ar afla inclusiv un serviciu secret este una de campanie.

Tariceanu, Ponta si Dragnea se situeaza la polul opus in privinta luptei anticoruptie ''

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, afirma ca, nu este surprinsa de atacurile la adresa ei lansate de Calin Popescu-Tariceanu, Victor Ponta si Liviu Dragnea, mentionand ca, acestia incearca sa puna presiune din cauza viziunii diferite asupra luptei anticoruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )