Libnet.ro
UNICEF

08:30

Calin Popescu-Tariceanu ii da replica lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu ii da replica lui Klaus Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a comentat in editia de joi a emisiunii Subiectiv, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la scandalul din Sanatate. 'Primul. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre Hexi Pharma: Sunt suspiciuni ca in spatele acestei firme s-ar afla inclusiv un serviciu secret

Presedintele Senatului si co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, ca exista suspiciuni ca in spatele firmei Hexi Pharma s-ar afla inclusiv un serviciu secret. Acesta a .

Calin Popescu Tariceanu: Este posibil ca in spatele Hexi Pharma sa fie un serviciu secret

Presedintele Senatului ia in serios ipoteza conform careia un serviciu de informatii ar fi implicat si ar fi axcoperit activitatea Hexi Pharma. Calin Popescu Tariceanu spune ca este nevoie ca acest lucru.

Calin Popescu Tariceanu: DNA si SRI ies din cadrul legal. Nu mai trebuie sa toleram DNA (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, seful ALDE, a lansat un atac la adresa SRI si DNA, dupa ce a facut referire si la alegerile din 2012 . Parlamentul a fost decimat. Majoritatea care a castigat alegerile.

Klaus Iohannis iese la atac: Declaratia lui Tariceanu privind Hexi Pharma este de campanie electorala!

Klaus Iohannis a afirmat joi ca declaratia lui Calin Popescu-Tariceanu conform careia ar exista suspiciuni ca in spatele Hexi Pharma s-ar afla inclusiv un serviciu secret este una de campanie.

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care reglementeaza acordarea titlului de doctor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca va solicita Parlamentului reexaminarea Legii privind OUG 4/2016 care reglementeaza acordarea titlului de doctor. Nu voi promulga aceasta lege, ci o voi retrimite.

Solutiile propuse de presedintele Klaus Iohannis pentru criza migrantilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referindu-se la posibilitatea unor sanctiuni pentru statele membre UE care se opun relocarii migrantilor, ca acestea nu ar rezolva nimic si ca unele solutii.

Corespondenta din Lituania. Klaus Iohannis va fi primit azi de Doamna de fier a tarilor baltice

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit miercuri, la Vilnius, de presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, unul dintre cei mai vehementi lideri europeni la adresa presedintelui rus Vladimir Putin, supranumita, pentru curajul de a infrunta Moscova, Doamna de Fier a tarilor baltice sau Magnolia de otel. Vizita presedintelui Iohannis vine in contextul discutiilor din cadrul NATO privind intarirea securitatii flancului estic.

Klaus Iohannis, despre dezinfectantii Hexi Pharma: Din pacate, s-a vazut ce pagube imense pot aparea din cauza nepasarii si a coruptiei in sistemul de sanatate. Subiectul, dezbatut in CSAT pe 27 mai (VIDEO)

Sistemul de Sanatate si cazul dezinfectantilor diluati au fost subiectul principal al conferintei de presa sustinuta, jopi, de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca ultimul sc.

Klaus Iohannis, dezvaluiri in premiera. Ce i-a transmis SRI dupa tragedia din Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca dupa incendiul de la Colectiv a primit cateva informari cu privire la sistemul de sanatate, potrivit Agerpres. Imediat dupa Colectiv am primit.

Adjunctul directorului CIA, in Romania: David Cohen s-a intalnit cu Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Un oficial CIA se afla in Romania. Adjunctul directorului Serviciului de Informatii, David Cohen, s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos. Potrivit Agerpres,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )