Libnet.ro
UNICEF

11:30

Atac fara precedent la adresa presedintelui, din partea unui fost lider liberal: Klaus, aproape toti cei care te-am sustinut in 2014 am disparut din PNL

Antena3 Antena3,
Atac fara precedent la adresa presedintelui, din partea unui fost lider liberal: Klaus, aproape toti cei care te-am sustinut in 2014 am disparut din PNL

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu,ii adreseaza o scrisoare lui Klaus Iohannis, in care critica aspru modul in care s-au desfasurat anchetele asupra sefilor de. continuă pe Antena3

Digisport: Ce risca Gigi Becali dupa atacul sexist fara precedent la adresa Vioricai Dancila

Derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa Vioricai Dancila nu va ramane nepedepsit. Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), a reactionat ieri si a dat de inteles ca finantatorul celor de la FCSB va plati pentru acele afirmatii.

I se cere demisia lui Ion Tiriac de la Federatia Romana de Tenis. Acuze grave la adresa presedintelui FRT

Opozitia, prin vocea lui Mihai Rusu, unul dintre cei mai activi contestatari ai conducerii FRT, ii cer demisia lui Ion Tiriac din functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis: Este singura solutie de salvare a tenisului romanesc. Ce acuze ii aduce Mihai Rusu lui Ion Tiriac? Cine ii cere demisia lui Ion Tiriac din .

O vedeta din Romania, acuzatii fara precedent pe o retea de socializare: Am crezut ca aceste lucruri vor disparea. Nu sunt un animal (FOTO)

Acuzatii fara precedent facute de o vedeta de la noi. Laurette sustine ca fiica ei este victima unuibullying repetat la scoala doar pentru ca este mulatra si nimeni nu ia masuri. Recent, situatia.

Coliziune fara precedent intre avioane de calatori: consecintele accidentului din Frankfurt

Intr-o maniera absolut socanta, doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe aeroportul din Frankfurt. Evenimentul neobisnuit a facut inconjurul lumii. Cand sunt in aer, avioanele au un sistem elaborat de radare pentru a monitoriza pozitia celorlalte avioane aflate in zbor. in plus, comunicarea constanta cu turnurile de control ajuta pilotii sa-si mentina culoarul de zbor .

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat luni ca CFR Marfa trebuie sa inapoieze in urmatoarele sase luni, suma de 400 de mii de euro, ajutor din partea statului primit ilegal. Decizia a fost luata de Comisia Europeana, confo

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat luni ca CFR Marfa trebuie sa inapoieze in urmatoarele sase luni, suma de 400 de mii de euro, ajutor din partea statului primit ilegal. Decizia a fost luata de Comisia Europeana, confom Agerpres.

Coreea de Nord s-a lansat intr-un atac fara menajamente la adresa lui Joe Biden: Cainii turbati ca el trebui omorati in bataie cu o bata pana nu e prea tarziu

Presa de stat din Coreea de Nord s-a lansat vineri intr-un atac personal la adresa fostului vicepresedinte american Joe Biden, principalul contracandidat al lui Donald Trump, pe motiv ca l-ar fi jignit pe Kim Jong.

Lider PSD, atac dur la adresa ministrului Finantelor: Un personaj bizar pasionat de filme cu mafioti, selfie-uri si atins de paranoia gaurilor si deficitelor bugetare

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lanseaza un atac dur la adresa ministrului Finantelor, Florin Citu, despre care spune ca este un personaj bizar pasionat de filme cu mafioti, selfie-uri si at.

Atac sangeros intr-un mall din Statele Unite. Trei persoane au fost ucise

Trei persoane au fost ucise luni intr-un atac armat intr-un supermarket al lantului de magazine Walm.

Partidul Democrat raspunde criticilor primite din partea lui Barack Obama

Membrii Partidului Democrat din Statele Unite au respins criticile fostului lider de la Casa Alba, Barack Obama, confrom carora formatiunea politica s-ar indrepta, prin politicile pe care le propune, prea mult catre ideologia de stanga, relateaza Mediafax citand site-ul cotidianului The Guardian.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )