Libnet.ro
UNICEF

16:45

O vedeta din Romania, acuzatii fara precedent pe o retea de socializare: Am crezut ca aceste lucruri vor disparea. Nu sunt un animal (FOTO)

Antena3 Antena3,
O vedeta din Romania, acuzatii fara precedent pe o retea de socializare: Am crezut ca aceste lucruri vor disparea. Nu sunt un animal (FOTO)

Acuzatii fara precedent facute de o vedeta de la noi. Laurette sustine ca fiica ei este victima unuibullying repetat la scoala doar pentru ca este mulatra si nimeni nu ia masuri. Recent, situatia. continuă pe Antena3

Coliziune fara precedent intre avioane de calatori: consecintele accidentului din Frankfurt

Intr-o maniera absolut socanta, doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe aeroportul din Frankfurt. Evenimentul neobisnuit a facut inconjurul lumii. Cand sunt in aer, avioanele au un sistem elaborat de radare pentru a monitoriza pozitia celorlalte avioane aflate in zbor. in plus, comunicarea constanta cu turnurile de control ajuta pilotii sa-si mentina culoarul de zbor .

Turistii din Romania nu respecta regulile. Ce amenda risca cei care escaladeaza Sfinxul sau Babele

Multi dintre romanii care merg sa viziteze Sfinxul sau Babele, nu respecta regulile si excaladeaza monumentele, chiar daca acest lucru este strict interzis. Din dorinta de aventura sau pur si simplu pentru a face un selfie reusit, turistii vandalizeaza monumentele. in plus, fara sa-si dea seama se expun si unor serii de pericole. Un copil .

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Irina Scarlat, Revolut: Pregatim un produs pentru firme Salariile vor putea fi incasate direct pe cardul Revolut atunci cand bancile din Romania vor permite plati transfrontaliere in lei

Revolut are un produs destinat companiilor- Revolut for Business- dar care nu este prezent inca pe piata din Romania. Lucram la proiectul prin care produsul va fi lansat si la noi, a spus luni intr-o conferinta Irina Scarlat Country Manager Revolut Romania. Ea a mai explicat de ce nu se pot incasa salariile direct in contul de Revolut. Salariile vor putea fi platite direct pe carduri Revolut de catre angajatori atunci cand bancile din Romania vor permite plati transfrontaliere in lei. in momentul de fata Romania si Bulgaria sunt singurele tari din UE care nu permit efectuarea de transferuri cross-broder in alte monede, a explicat Scarlat.

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

Digi24: Mafia lemnului din Romania, subiect in serialul Broken. Echipa Netflix, agresata in Romania de taietorii ilegali

Taierile ilegale de lemn din Romania au ajuns subiectul unui documentar care va aparea la finalul acestei luni pe Netflix. Documentarul are mai multe episoade, se numeste Broken, a fost realizat de jurnalisti americani si va fi lansat la 27 noiembrie.

Echipa Netflix, atacata de taietorii de lemn din Romania: Totul s-a intamplat in timpul filmarilor pentru un serial (VIDEO)

Probleme pentru echipa Netflix in Romania. Activistii care ii insoteau pe realizatori la filmarile din Romania pentru seria de documentare Broken, au fost agresati de taietorii de lemn din Valea Cernei,.

Sora unei cantarete din Romania, impuscata mortal in Italia. Mesajul artistei, dupa tragedie

Sora unei cantarete din Romania a fost impuscata mortal in Italia. Dupa tragedie, artista a scris un mesaj emotionant, pe Facebook. Sora unei cantarete din Romania, impuscata mortal in Italia Luminita Borcan, sora cantaretei de muzica populara Ana Bejinaru din cadrul Scolii Populare de Arta din Targu Jiu, a fost impuscata mortal, miercuri dimineata, in .

Masuri pentru calatorii certati cu igiena. Ce propune un primar din Romania

Romanii certati cu igiena personala ar putea fi obligati sa renunte la calatoriile cu mijloacele de transport in comun. Propunerea vine din partea unui primar din Romania. Edilul din Constanta spune ca.

Viorica Dancila: Am ceasuri pe care si le poate permite orice om modest din Romania Am dat meditatii la matematica

Viorica Dancila a reafirmat luni ca ceasul despre care spune ca l-a primit cadou de la sotul ei valoreaza sub 5. 000 de euro si a declarat ca are mai multe ceasuri, dar nu de firma sau de marca ci modele pe care si le poate permite orice om modest din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )