Libnet.ro
UNICEF

15:30

Stirile ProTV: Marturia unei romance, in urma atacului din Christchurch: Elevii stateau cu luminile stinse in clasa

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Marturia unei romance, in urma atacului din Christchurch: Elevii stateau cu luminile stinse in clasa

Zeci de oameni si-au pierdut viata in Noua Zeelanda, in atacuri armate comise in doua moschei din orasul Christchurch. Politia a retinut patru suspecti: trei barbati si o femeie. continuă pe Hotnews

Stirile Protv Cine sunt victimele accidentului aviatic din Etiopia

Pasageri din peste 30 de tari au murit in accidentul aviatic din Etiopia. in total, 157 de oameni si-au pierdut viata la bordul unei aeronave Ethiopian Airlines, potrivit BBC.

Reactii internationale in urma atacului din Noua Zeelanda

Supravegherea lacasurilor de cult in Franta urmeaza sa fie consolidata, politia britanica a anuntat astazi ridicarea nivelului de supraveghere a moscheilor iar Papa Francisc s-a declarat foarte intristat de actele de violenta nebunesti contra a doua moschei din Noua Zeelanda, exprimandu-si solidaritatea cu comunitatea musulmana din tara, dupa atacul de astazi.

Reactii internationale in urma atacului din Noua Zeelanda

ACTUALIZARE - Presedintele american Donald Trump a condamnat oribilul masacru din moschei in Noua Zeelanda, denuntand moartea nebuneasca a 49 de nevinovati. ------- Supravegherea lacasurilor de cult in Franta urmeaza sa fie consolidata, politia britanica a anuntat astazi, ridicarea nivelului de supraveghere a moscheilor iar Papa Francisc s-a declarat foarte intristat de actele de violenta nebunesti contra a doua moschei din Noua Zeelanda, exprimandu-si solidaritatea cu comunitatea musulmana din tara, dupa atacul de astazi.

MACELUL din Noua Zeelanda: Marturia TERIFIANTA a unei romance stabilite in Christchurch

Zeci de oameni si-au pierdut viata in Noua Zeelanda, in atacuri armate comise in doua moschei din orasul Christchurch. Politia din Christchurch le-a cerut localnicilor sa stea in case, deoarece situatia era.

Stirile ProTV: Zborurile cu Boeing 737 Max, suspendate si in Romania. Reactiile pasagerilor de pe Otopeni

Zborurile avioanelor Boeing 737 Max-8 si Max 9 au fost suspendate marti seara de Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei in urma tragediei de duminica din Etiopia, soldata cu 157 de morti.

Sunt ultimul care a iesit in viata din moschee. Marturia unui supravietuitor al atacului din Christchurch

Ramzan Ali, un barbat de 62 de ani, a declarat pentru NZ Herald ca este ultimul care a reusit sa iasa in viata din moscheea care a fost scena unui carnagiu. As putea spune ca sunt binecuvantat. Am avut noroc. Allah m-a vegheat, a spus el.

Stirile ProTV: Interviu cu Stefan Mandachi, suceveanul cu 1 metru de autostrada. Cum a ramas fara permis

Corespondentul Stirilor ProTV, Vitalie Cojocari, i-a luat un interviu omului de afaceri din Suceava, Stefan Mandachi, care a construit simbolic autostrada de un metru, singura din Moldova.

Stirile ProTV: PSD a anuntat ca incepe construirea Autostrazii Moldovei folosind o imagine din Rusia. FOTO

PSD a anuntat pe Facebook ca vineri la ora 12:30 vor incepe lucrarile pentru Autostrada Moldovei, folosind o imagine din Rusia.

Stirile ProTV: Fostul sef al fortelor SUA in Europa: Dupa Crimeea, e posibil ca rusii sa ocupe Romania

Avertisment extrem de grav transmis la Praga de generalul american Ben Hodges, cel care pana acum 2 ani a condus fortele militare americane din Europa.

Stirile ProTV: Un roman de 20 de ani, ucis de doi conationali la Londra. L-au lasat sa moara la metrou

Un tanar roman in varsta de 20 de ani, din judetul Suceava, a fost ucis in noaptea de 9 spre 10 martie, intr-o statie de metrou din Londra. Principalii suspecti in acest caz sunt alti doi romani, care fost deja arestati, relateaza presa britanica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )