Libnet.ro
UNICEF

22:30

Atacul impotriva Arabiei Saudite a fost lansat de pe teritoriul iranian Au fost folosite rachete de croaziera (responsabil american)

Hotnews Hotnews,
 Atacul impotriva Arabiei Saudite a fost lansat de pe teritoriul iranian Au fost folosite rachete de croaziera (responsabil american)

Statele Unite au certitudinea ca atacul din week-end-ul trecut impotriva Arabiei Saudite a fost efectuat de pe teritoriul iranian si ca au fost folosite rachete de croaziera, a declarat marti, pentru AFP, un oficial american. continuă pe Hotnews

Oficial american: Atacurile impotriva Arabiei Saudite au fost lansate din Iran sau Irak

Un oficial american de rang inalt a declarat duminica, in urma atacurilor cu drone de sambata impotriva unor rafinarii din Arabia Saudita, ca nu exista dovezi ca atacurile vin din Yemen si ca acestea au fost lansate, cel mai probabil, din Iran sau Irak, scrie Mediafax, citand CNN.

Rebelii yemeniti houthi ameninta sa lanseze noi atacuri impotriva Arabiei Saudite

Rebelii houthi din Yemen au amenintat luni sa lanseze noi atacuri impotriva Arabiei Saudite, dupa ce au revendicat atacuri devastatoare sambata impotriva unor instalatii petroliere saudite, relateaza AFP.

DONALD TRUMP DUPA ATACUL ASUPRA ARABIEI SAUDITE Statele Unite sunt gata de actiune

Guvernul american a publicat fotografii ce indica ca atacurile ar fi venit din directia Iranului sau Irakului * Jeff Currie, Goldman Sachs: Pentru o perioada de intrerupere a productiei mai mare de sase saptamani, ma astept ca pretul titeiului Brent sa se ridice rapid peste 75 de dolari * Jason Gammel, Jefferies: in scenariul cel mai nefavorabil, ceea ce presupune inchiderea transportului prin Stramtoarea Hormuz, este posibil ca preturile petrolului sa ajunga la 100 de dolaribaril * Oficialii sauditi iau in calcul amanarea listarii Saudi Aramco, planificata pentru finalul anului 2020 sau inceputul lui 2021 Statele Unite sunt gata sa raspunda atacului asupra Arabiei Saudite, ce a provocat intreruperea a 5% din productia globala de titei si a cauzat cea mai mare crestere a pretului petrolului din 1991, a declarat presedintele american Donald Trump, dupa ce oficiali americani au spus ca dovezile indica implicarea Iranului in agresiune.

Dupa ce sistemul de aparare al Arabiei Saudite a fost depasit de drone, Putin propune Riadului sa cumpere rachete rusesti

Presedintele Vladimir Putin a propus luni Arabiei Saudite sa achizitioneze un sistem de rachete fabricat in Rusia pentru a-si apara teritoriul, dupa atacurile cu drone care i-au vizat instalatiile petroliere la sfarsitul saptamanii, informeaza AFP.

Trump asteapta un semnal din partea Arabiei Saudite pentru a-i pedepsi pe cei vinovati de atacurile cu drone impotriva rafinariilor din regat

Presedintele Donald Trump a declarat ca SUA sunt pregatite si determinate sa raspunda atacurilor cu drone impotriva Arabiei Saudite.

IN URMA ATACURILOR DIN WEEKEND, Putin propune Arabiei Saudite sa cumpere sisteme ruse antiaeriene

Presedintele rus Vladimir Putin a propus Arabiei Saudite sa cumpere un sistem rus de racheta antiaeriana pentru a-si apara teritoriul dupa atacurile care i-au vizat infrastructuri petroliere in weekend, relateaza AFP.

Iranul respinge acuzatiile ca s-ar afla in spatele atacurilor cu drone asupra instalatiilor petroliere ale Arabiei Saudite si ameninta SUA

Iranul a respins duminica acuzatiile SUA potrivit carora se afla in spatele atacurilor cu drone asupra instalatiilor petroliere ale Arabiei Saudite si a lansat o noua amenintare la adresa Washingtonului. Un comandant al Gardienilor Revolutiei din Iran a declarat ca bazele militare si aeronavele americane din regiune se afla in raza de actiune a rachetelor balistice iraniene, relateaza Reuters.

IN ACEASTA SAPTAMANA: Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal

Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal in aceasta saptamana, datorita stocurilor detinute de regat in unitati de stocare uriase, a declarat o sursa din industria saudita a petrolului, transmite Reuters.

Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal in aceasta saptamana, datorita stocurilor detinute de regat

Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal in aceasta saptamana, datorita stocurilor detinute de regat in unitati de stocare uriase, a declarat o sursa din industria saudita a petrolului, transmite Reuters.

Casa Alba nu exclude o intalnire intre Trump si Rohani, chiar daca Washingtonul acuza Iranul de atacul impotriva unitatilor petroliere saudite

Casa Alba nu a exclus, duminica, o posibila intalnire intre presedintele Donald Trump si omologul sau iranian Hassan Rohani, chiar daca Washingtonul a acuzat Iranul ca se afla in spatele atacurilor cu drone impotriva unor unitati majore producatoare de petrol din Arabia Saudita, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )