Libnet.ro
UNICEF

17:30

Atacul MISTRETILOR: O femeie din Giurgiu a ajuns la spital, dupa ce animalele au dat navala in sat

B1 B1,
Atacul MISTRETILOR: O femeie din Giurgiu a ajuns la spital, dupa ce animalele au dat navala in sat

O femeie de circa 42 de ani din localitatea Prundu, judetul Giurgiu,a ajuns la spital dupa ce a fost atacata de un porc mistret. intreaga populatie din zona a fost avertizata prin sistemul Ro-Alert cu. continuă pe B1

Clipe de groaza pentru o femeie din Giurgiu. A fost atacata pe strada de un porc mistret

Au fost clipe de groaza pentru o femeie din judetul Giurgiu, care a fost atacata pe strada de un porc mistret. Victima a suferit rani grave si a fost transportata la spital. Localnicii au fost.

Cinci persoane au ajuns la spital, dupa evacuarea unui mall din Sibiu din cauza mirosului de gaze

Cinci persoane care au acuzat ameteli si stari de voma au fost transportate la spital, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce mall-ul din Sibiu a fost evacuat. O persoana care a simtit miros de gaz a sunat la 112, relateaza Mediafax.

Trei pompieri au ajuns la spital dupa ce au intervenit la un mall din Sibiu

Trei pompieri dintr-un serviciu privat au fost transportati, miercuri seara, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, dupa ce au evacuat oamenii dintr-un centru comercial din municipiu, inaugurat recent fara sa aiba autorizatie de securitate la incendiu, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Cinci persoane au ajuns la spital dupa ce un mall din Sibiu a fost evacuat din cauza unui miros ciudat

Cinci persoane care acuzau ameteli si tari de voma dupa ce la mall-ul Promenada din Sibiu a fost semnalat miercuri seara un miros ciudat au ajuns la spital pentru investigatii suplimentare. Situatia in mall este evaluata dupa ce institutii specializate au facut masuratori.

Bataie generala intr-un restaurant din Giurgiu. Au fost scene de o violenta extrema

A fost bataie in toataregula intr-un restaurant din Giurgiu, unde un barbat a scos un pistol si a bagat spaima in clienti. A urmat o incaierare generala, cu lovituri crunte cu pumnii, picioarele si.

Mariana de la Exatlon a ajuns din nou in spital. Fosta concurenta Kanal D a trecut prin clipe grele

Mariana de la Exatlon intampina din nou probleme de sanatate. Sportiva a ajuns pe patul de spital dupa un antrenamentele foarte dure la care se supune. Acest lucru s-a intamplat la scurt timp dupa ce a fost batuta de antrenorul ei. Iata ipostaza in care s-a pozat si care i-a ingrijorat pe fani! Mariana de .

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, prima aparitie publica dupa ce fostul actionar de la Dinamo a fost eliberat. Cum a ajuns el dupa 9 luni de inchisoare

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au reunit! Dupa ce fostul actionar Dinamo a petrecut noua luni in sparele gratiilor, departe de cele doua fetite care urmau sa vina pe lume, acum se bucura de clipele de libertate. Cum si-au facut aparitia cei doi soti la un eveniment extrem de special pentru gazdele lor? Pelinel si .

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )