Libnet.ro
UNICEF

10:00

Clipe de groaza pentru o femeie din Giurgiu. A fost atacata pe strada de un porc mistret

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza pentru o femeie din Giurgiu. A fost atacata pe strada de un porc mistret

Au fost clipe de groaza pentru o femeie din judetul Giurgiu, care a fost atacata pe strada de un porc mistret. Victima a suferit rani grave si a fost transportata la spital. Localnicii au fost. continuă pe Antena3

Atacul MISTRETILOR: O femeie din Giurgiu a ajuns la spital, dupa ce animalele au dat navala in sat

O femeie de circa 42 de ani din localitatea Prundu, judetul Giurgiu,a ajuns la spital dupa ce a fost atacata de un porc mistret. intreaga populatie din zona a fost avertizata prin sistemul Ro-Alert cu.

Bataie generala intr-un restaurant din Giurgiu. Au fost scene de o violenta extrema

A fost bataie in toataregula intr-un restaurant din Giurgiu, unde un barbat a scos un pistol si a bagat spaima in clienti. A urmat o incaierare generala, cu lovituri crunte cu pumnii, picioarele si.

Momente de groaza pentru o mama, cand si-a vazut pentru prima oara bebelusul! Copilul avea doua capete si trei maini FOTO

O femeie din India a lesinat dupa ce si-a vazut pentru prima oara copilul! Bebelusul s-a nascut cu doua capete si trei maini. Babita Ahirwar, 21, si sotul ei Jaswant Singh Ahirwar in varsta.

Vesti proaste pentru actorii din Las Fierbinti. Ce s-a intamplat cu serialul

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru actorii din serialul Las Fierbinti. Productia de la PRO TV a primit o lovitura, pentru ca in acest an nu a fost recompensata valoarea acestui show, in cadrul unei gale ce a avut loc de curand. Serialul de comedie a fost detronat, cu doar o seara in urma, de .

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

O asistenta sociala a fost atacata din senin de un bolnav psihic. in ce stare se afla acum femeia

Un barbat de 53 de ani din comuna Baciu, judetul Cluj, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a lovit cu un cutter, in zona pieptului, o femeie de 47 de ani, in comuna Borsa.

ANUNT SOC pentru pensionarii din ROMANIA! DECIZIA MAJORA tocmai a fost luata!

Toti pensionarii din Romania asteapta vesti proaspete despre pensiile lor. De curand, Klaus Iohannis a declarat ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au.

Klaus Iohannis: Pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratandca pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani. Datele sunt clare, cifrele sunt.

Noi provocari fiscale pentru societatile din Romania

O noua tendinta a controalelor fiscale a fost descoperita de Expertii Deloitte. Acestia au remaracat ca societatiile mari refactureaza sau presteaza servicii companiilor mici pe care le detin, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Vela a suspendat examenele pentru functiile din MAI: Sunt pasnic. Nu declar razboi, doar reorganizez

Marcel Vela a anuntat ca au fost suspendate toate concursurile si examenele de ocupare a unor functii in MAI pana cand va fi incheiat auditul in institutie si pana cand va fi gandit bugetul pentru 2020, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )