Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atacul terorist din Kabul: Dezvaluiri despre armamentul folosit de teroristi pentru a arunca in aer usile buncarelor din Cartierul Verde

B1 B1,
Atacul terorist din Kabul: Dezvaluiri despre armamentul folosit de teroristi pentru a arunca in aer usile buncarelor din Cartierul Verde

Corespondentul de razboi Adelin Petrisor a dezvaluit intr-o postare pe Facebook care a fost armamnetul folosit de teroristi in timpul atacului din Kabul, comis in zonaGreen Village. Acesta a descris. continuă pe B1

EXCLUSIV Cine este romanul ucis in Ambasada din Kabul: Se ocupa strict de securitate si facea asta de 10 ani. A fost in ambasade din diverse tari, inclusiv in Europa Ce cladiri se mai aflau in Green Village, alaturi de Ambasada Romaniei

EXCLUSIV Moartea diplomatului roman in asaltul terorist de luni noapte din Kabul, Afganistan, continua sa ridice mai multe semne de intrebare legate de modul in care si-a pierdut viata acesta. Si asta pentru.

Un soldat roman a murit in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO VIDEO

UPDATE Un soldat roman a murit, joi,in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort dupa atentatul de luni din apropierea Ambasadei.

Un soldat roman a murit in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO VIDEO

UPDATE Un soldat roman a murit, joi,in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort dupa atentatul de luni din apropierea Ambasadei Romaniei. Barbatul.

Noi dezvaluiri despre atentatul comis la Kabul! Printre cei care au tinut piept talibanilor s-au numarat si 20 de veterani romani.Au avut doar o arma la cinci oameni!

Noi detalii ies la iveala in cazul atentatului comis la Kabul luni, in urma caruia un diplomat roman si-a pierdut viata. Printre cei care au tinut piept atacului talibanilor asupra Cartierului.

Ministrul Afacerilor Externe, despre diplomatii romani din Kabul: Vor ramane acolo

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, a declarat, vineri, ca le-a cerut diplomatilor romani de la Kabul sa revina in tara, dar acestia au spus ca nu vor sa isi incheie misiunea.

Diplomatii romani din Kabul refuza sa revina acasa. Ramona Manescu (MAE): Vor sa-si continue misiunea si vor ramane acolo

Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe, a declarat, vineri, ca le-a cerut diplomatilor romani de la Kabul sa se intoarca acasa, in conditiile in care capitala Afganistanului este scena unor atacuri.

Atentat sinucigas in apropierea cartierului general al NATO din Kabul

O explozie puternica s-a produs joi in centrul capitalei afgane Kabul, in apropierea cartierului general al NATO si a unor birouri guvernamentale, intre care principalul serviciu de informatii afgan, informeaza dp.

News Alert. Atentat sinucigas in apropierea cartierului general al NATO din Kabul

O explozie puternica s-a produs joi in centrul capitalei afgane Kabul, in apropierea cartierului gen.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )