Libnet.ro
UNICEF

11:00

Atacul terorist din sudul Frantei. Autoritatile franceze au retinut un al doilea suspect

Antena3 Antena3,
Atacul terorist din sudul Frantei. Autoritatile franceze au retinut un al doilea suspect

Politia franceza a arestat o a doua persoana suspectata ca ar fi implicata in atacul armat comis in localitatea Trebes, in urma caruia patru persoane au fost ucise, a informat o sursa judiciara, relateaza. continuă pe Antena3

Guvernul condamna atentatul terorist din sudul Frantei si transmite intreaga compasiune si solidaritate

Guvernul tarii noastre condamna, intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook, atentatul terorist din localitatea Tr and 232;bes din sudul Frantei si transmite intreaga compasiune si solidaritate cu poporul francez si familiile victimelor.

VIDEO Atacul terorist din Franta: Notite ce fac aluzie la gruparea Stat Isamic, gasite n locuinta atacatorului (surse)

O perchezitie efectuata la domiciliul autorului atacurilor din sudul Frantei, Redouane Lakdim, a dus la descoperirea unor notite ce fac aluzie la gruparea jihadista) Stat Islamic si duc cu gandul la un testament, a informat sambata o sursa judiciara, citata de AFP.

Atacul terorist din Trebes. Politia franceza a arestat o a doua persoana

Autoritatile franceze au retinut un al doilea suspect, un minor, suspectat ca ar fi implicata in ata.

Guvernul si presedintele Romaniei condamna cu fermitate atacul terorist din Franta

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atentatul terorist din localitatea Trebes, din sud.

Guvernul Romaniei condamna atentatul terorist din localitatea Trebes din sudul Frantei si transmite intreaga compasiune si solidaritate

Guvernul Romaniei condamna, intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook, atentatul terorist din localitatea Trebes din sudul Frantei si transmite intreaga compasiune si solidaritate cu poporul francez si familiile victimelor. Potrivit unui bilant oficial provizoriu cel putin doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite.

Mai multi oameni sunt prizonieri intr-un supermarket din sudul tarii

Mai multi oameni au fost luati ostatici, astazi, intr-un supermarket din localitatea Tr and 232;bes din sudul Frantei, fiind auzite si focuri de arma.

Atac terorist in Franta: Jandarmul-erou, care se predase atacatorului pentru a elibera un ostatic, a murit

Un locotenent-colonel care se predase voluntar in schimbul eliberarii unui ostatic, vineri, in timpul crizei de natura terorista din sudul Frantei, a murit in urma ranilor capatate, a anuntat sambata.

Jandarmul care a luat locul unei ostatice n atacul terorist de vineri a murit: Franta nu-i va uita niciodata eroismul, curajul si sacrificiul

Jandarmul care a luat, din proprie initiativa, locul unui ostatice in timpul atacului terorist de vineri de la un supermarket francez a murit, a anuntat ministrul de interne Gerard Collomb, potrivit Reuters.

Autoritatile franceze sunt in alerta! Ce au gasit in supermarketulunde au fost luati ostatici

Trei dispozitive explozive improvizate au fost gasite in supermarketul Super U din localitatea Trebes, unde trei persoane au murit dupa ce un individ inarmat cu un pistol a luat mai multi ostatici, a informat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )