Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Atacul terorist din Franta: Notite ce fac aluzie la gruparea Stat Isamic, gasite n locuinta atacatorului (surse)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atacul terorist din Franta: Notite ce fac aluzie la gruparea Stat Isamic, gasite n locuinta atacatorului (surse)

O perchezitie efectuata la domiciliul autorului atacurilor din sudul Frantei, Redouane Lakdim, a dus la descoperirea unor notite ce fac aluzie la gruparea jihadista) Stat Islamic si duc cu gandul la un testament, a informat sambata o sursa judiciara, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Guvernul si presedintele Romaniei condamna cu fermitate atacul terorist din Franta

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atentatul terorist din localitatea Trebes, din sud.

Atacul terorist din sudul Frantei. Autoritatile franceze au retinut un al doilea suspect

Politia franceza a arestat o a doua persoana suspectata ca ar fi implicata in atacul armat comis in localitatea Trebes, in urma caruia patru persoane au fost ucise, a informat o sursa judiciara, relateaza.

Prima persoana retinuta in luarea de ostatici din Franta

Un prieten al lui Radouane Lakdim, autorul atacurilor comise vineri in zona orasului Carcassonne, in.

Atacul terorist din Trebes. Politia franceza a arestat o a doua persoana

Autoritatile franceze au retinut un al doilea suspect, un minor, suspectat ca ar fi implicata in ata.

Guvernul condamna atentatul terorist din sudul Frantei si transmite intreaga compasiune si solidaritate

Guvernul tarii noastre condamna, intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook, atentatul terorist din localitatea Tr and 232;bes din sudul Frantei si transmite intreaga compasiune si solidaritate cu poporul francez si familiile victimelor.

Scandal in Marea Britanie, dupa ce o companie din Franta e pe punctul de a castiga licitatia pentru noile pasapoarte britanice / Un fost ministru vorbeste despre o umilinta nationala

Noul pasaport pe care britanicii il vor folosi dupa Brexit ar urma sa fie tiparit de o companie din Franta, scrie joi presa britanica, o alegere perceputa drept o umilinta nationala de partizanii iesirii Regatului din UE, scrie AFP.

Jandarmul care a luat locul unei ostatice n atacul terorist de vineri a murit: Franta nu-i va uita niciodata eroismul, curajul si sacrificiul

Jandarmul care a luat, din proprie initiativa, locul unui ostatice in timpul atacului terorist de vineri de la un supermarket francez a murit, a anuntat ministrul de interne Gerard Collomb, potrivit Reuters.

INCENDIAR! LIVIU DRAGNEA, TINTA unor acuzatii FARA PRECEDENT: Romanii sunt supusi unui TERORISM CONTINUU din cauza ta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost criticat asupru pe Facebook dupa ce a transmis un mesaj de solidaritate, la scurt timp dupa atacul terorist din Franta, petrecut vineri. Condamn cu fermitate actiunea.

LIVE TEXT VIDEO Luare de ostatici ntr-un supermarket din Franta, cel putin doi morti / Atacatorul are un pistol si grenade si a strigat Allahu Akbar, o sa va omor pe toti / E a cerut eliberarea lui Salah Abdeslam

Cel putin doua persoane au fost ucise in cursul unei luari de ostatici, vineri, intr-un supermarket din sudul Frantei, de catre un barbat care si-a revendicat apartenenta la gruparea jihadista Stat Islamic, scrie AFP, care citeaza surse apropiate dosarului. 31 Barbatul care a luat ostatici a cerut eliberarea lui Salah Abdeslam14. 26 Vezi in articol marturia unei femeie din interiorul supermarketului14. 16 Primarul din Trebe, a afirmat ca atacatorul a intrat in magazin strigand Allahu Akbar, o sa va omor pe toti14. 08 Premierul Philippe: Operatiunea nu este incheiata. Toate informatiile pe care le avem ne fac sa credem ca este un act terorist14:05 Vezi in articol imagini de la locul luarii de ostatici14:04 Potrivit unui martor ocular, barbatul este inarmat cu cutite, un pistol si grenade. Le Figaro).

VIDEO Meci spectacol ntre Franta si Columbia, scor 2-3 Sud-americanii au revenit de la 0-2

Franta si Columbia au facut spectacol intr-o partida amicala disputata vineri seara, la Paris. Sud-americanii s-au impus cu 3-2 pe Stade de France, dupa ce au fost condusi cu 2-0. Quintero adus victoria in minutul 85, din penalty. in alta confruntare a serii, Italia a fost invinsa de Argentina, scor 2-0.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )