Libnet.ro
UNICEF

15:45

Atacurile din Sri Lanka: Politia a arestat un cetatean sirian

Hotnews Hotnews,
 Atacurile din Sri Lanka: Politia a arestat un cetatean sirian

Politia din Sri Lanka a retinut un cetatean sirian pentru a-l interoga in privinta atacurilor de sambata asupra unor biserici si hoteluri, au declarat marti Reuters trei surse din guvern si din armata. continuă pe Hotnews

ISIS revendica atacurile din Sri Lanka

Gruparea terorista ISIS a revendicat atacurile cu bomba coordonate din Sri Lanka care au dus la moartea a 321 de persoane si au ranit alte 500. Anuntul a fost facut de agentia oficiala a gruparii, AMAQ, fara sa fie oferite dovezi in acest sens, scrie Haaretz.

IOHANNIS, DUPA ATACURILE DIN SRI LANKA: Trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, condoleante tuturor celor afectati de atacurle din Sri Lanka si a afirmat ca trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei.

Atacurile din Sri Lanka: Autoritatile fusesera avertizate cu doua saptamani inainte, serviciile de informatii stiau pana si numele teroristilor

Autoritatile din Sri Lanka au fost avertizate cu doua saptamani inaintea atacurilor din timpul Pastelui Catolic si aveau numele suspectilor, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului Rajitha Senaratne, citat de Guardian.

Imagini cu momentul in care autorul unuia dintre atacurile din Sri Lanka intra intr-o biserica (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu unul dintre cei care au detonat bombe in Sri Lanka. Acesta a fost susprins in momentul in care intra in biserica cu un rucsac urias in spate. Politia a arestat 40 de.

Trei dintre copiii celui mai bogat om din Danemarca au fost ucisi in atacurile din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat de Reuters.

Atentatele din Sri Lanka: Treisprezece barbati arestati (surse din politie)

Politia din Sri Lanka a arestat 13 barbati in legatura cu atentatele de duminica, produse in biserici si hoteluri, ce au ucis peste 200 de persoane, au declarat luni surse din politie citate de AFP.

Premierul Dancila, mesaj dupa tragedia din Sri Lanka

Premierul Dancila a condamnat, duminica, atacurile din Sri Lanka si a transmis condoleante sincere. Romania condmana atacurile din Sri Lanka si transmite sincere regrete pentru victimele care si-au.

Presedintele Iohannis, reactie dupa atentatele din Sri Lanka: Trebuie sa aparam libertatea religioasa si credinta

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, duminica, atacurile din Sri Lanka si a transmis ca libertatea religioasa si credinta trebuie aparate. Condamn cu fermitate atacurile infioratoare la adresa.

El este milionarul care a pierdut trei copii in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat.

ISIS a revendicat atentatele din Sri Lanka, in urma carora au murit peste 300 de oameni

ISIS si-a asumat responsabilitatea pentru atacurile cu bomba din Sri Lanka, in urma carora au murit peste 300 persoane. Gruparea extremista Statul Islamic a spus ca au fost vizati locuitorii tarilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3104 seconds )