Libnet.ro
UNICEF

18:15

Atentatele din Sri Lanka: Treisprezece barbati arestati (surse din politie)

Hotnews Hotnews,
 Atentatele din Sri Lanka: Treisprezece barbati arestati (surse din politie)

Politia din Sri Lanka a arestat 13 barbati in legatura cu atentatele de duminica, produse in biserici si hoteluri, ce au ucis peste 200 de persoane, au declarat luni surse din politie citate de AFP. continuă pe Hotnews

ATENTATELE DIN SRI LANKA: Guvernul a blocat retelele de socializare pentru a impiedica difuzarea de informatii false

Guvernul din Sri Lanka a decretat duminica blocarea temporara a retelelor de socializare pentru a impiedica difuzarea de informatii incorecte si false cu privire la valul de atentate care a lovit insula, provocand moartea a cel putin 158 de persoane, scrie AFP.

El este milionarul care a pierdut trei copii in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat.

Teodor Melescanu a anuntat instituirea celulei de criza la MAE, privind atentatele din Sri Lanka. Mai multi romani, printre care si copii, sub teroarea din Colombo

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat duminica la Antena 3 ca urmareste cu interes evolutia evenimentelor din Sri Lanka. Teodor Melescanu a anuntat ca la ministerul de Externe se va institui celula de criza.

Presedintele Iohannis, reactie dupa atentatele din Sri Lanka: Trebuie sa aparam libertatea religioasa si credinta

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, duminica, atacurile din Sri Lanka si a transmis ca libertatea religioasa si credinta trebuie aparate. Condamn cu fermitate atacurile infioratoare la adresa.

ATENTATELE DIN SRI LANKA: Papa Francisc s-a declarat aproape de toate victimele acestei crude violente

Papa Francisc a adus un omagiu numeroaselor victime ale atacurilor care au avut loc duminica, in Sri Lanka, in timpul traditionalei slujbe de Paste celebrata la Vatican, suveranul pontif declarandu-se aproape de toate victimele acestei crude violente, relateaza BFM TV.

Gafa lui Trump dupa atentatele din Sri Lanka: Atacurile au ucis cel putin 138 milioane de oameni

Presedintele american Donald Trump a comis o gafa de proportii intr-un mesaj in care exprima condoleante dupa atentatele din Sri Lanka. intr-o postare pe Twitter, liderul de la Casa Alba a sustinut ca at.

MAE, anunt despre romanii care au fost prinsi de infernul din Sri Lanka: Avem un grup de opt copii cu insotitor, care sunt in siguranta. Recomand turistilor sa grabeasca plecarea!

Ministrul Afacerilor externe a vorbit despre atentatele din Sri Lanka. Teodor Melescanu sutine ca nu exista inca victime din randul romanilor. Din toate informatiile pe care le avem nu exita niciun.

LIVETEXT/VIDEO Mai multe explozii la biserici si hoteluri din Sri Lanka. Cel putin 158 de morti si sute de raniti

Mai multe explozii au lovit, in duminica Pastelui catolic, trei biserici si trei hoteluri din Sri Lanka, au confirmat surse din politie. Cel putin 158 de oameni au murit, potrivit AFP. De asemenea, nu mai putin de 400 au fost raniti, potrivit ultimului bilant citat de Reuters. Este cel mai sangeros atac dupa o perioada de acalmie care a urmat razboiului civil de acum 10 ani.

LIVETEXT/VIDEO Mai multe explozii la biserici si hoteluri din Sri Lanka. Cel putin 160 de morti si sute de raniti

Mai multe explozii au lovit, in duminica Pastelui catolic, trei biserici si trei hoteluri din Sri Lanka, au confirmat surse din politie. Cel putin 160 de oameni au murit, potrivit AFP. De asemenea, nu mai putin de 400 au fost raniti, potrivit ultimului bilant citat de Reuters. Este cel mai sangeros atac dupa o perioada de acalmie care a urmat razboiului civil de acum 10 ani.

LIVETEXT/VIDEO Mai multe explozii la biserici si hoteluri din Sri Lanka. Peste 200 de morti si sute de raniti / Sapte persoane au fost arestate

Mai multe explozii au lovit, in duminica Pastelui catolic, trei biserici si trei hoteluri din Sri Lanka, au confirmat surse din politie. Peste 200 de oameni au murit, potrivit AFP. De asemenea, nu mai putin de 450 au fost raniti, potrivit ultimului bilant citat de Reuters. Este cel mai sangeros atac dupa o perioada de acalmie care a urmat razboiului civil de acum 10 ani. Sapte persoane au fost arestate in legatura cu atacurile, dupa un raid al politiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )