Libnet.ro
UNICEF

14:30

El este milionarul care a pierdut trei copii in atentatele din Sri Lanka

Antena3 Antena3,
El este milionarul care a pierdut trei copii in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat om din Danemarca, Anders Holch Povlsen, a pierdut trei dintre cei patru copii ai sai in atacurile din Sri Lanka, a anuntat luni un purtator de cuvant al firmei de imbracaminte a lui Povlsen, citat. continuă pe Antena3

Un miliardar a pierdut trei copii in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat danez a pierdut trei copii intr-una dintre cele opt explozii produse duminica in Sri Lanka, scrie agentia de presa Reuters.

Trei copii ai celui mai bogat miliardar din Danemarca au fost ucisi in atentatele din Sri Lanka

Cel mai bogat danez a pierdut trei copii intr-una dintre cele opt explozii produse duminica in Sri Lanka, scrie agentia de presa Reuters.

Teodor Melescanu a anuntat instituirea celulei de criza la MAE, privind atentatele din Sri Lanka. Mai multi romani, printre care si copii, sub teroarea din Colombo

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat duminica la Antena 3 ca urmareste cu interes evolutia evenimentelor din Sri Lanka. Teodor Melescanu a anuntat ca la ministerul de Externe se va institui celula de criza.

Atentatele din Sri Lanka: Treisprezece barbati arestati (surse din politie)

Politia din Sri Lanka a arestat 13 barbati in legatura cu atentatele de duminica, produse in biserici si hoteluri, ce au ucis peste 200 de persoane, au declarat luni surse din politie citate de AFP.

ATENTATELE DIN SRI LANKA: Papa Francisc s-a declarat aproape de toate victimele acestei crude violente

Papa Francisc a adus un omagiu numeroaselor victime ale atacurilor care au avut loc duminica, in Sri Lanka, in timpul traditionalei slujbe de Paste celebrata la Vatican, suveranul pontif declarandu-se aproape de toate victimele acestei crude violente, relateaza BFM TV.

ATENTATELE DIN SRI LANKA: Guvernul a blocat retelele de socializare pentru a impiedica difuzarea de informatii false

Guvernul din Sri Lanka a decretat duminica blocarea temporara a retelelor de socializare pentru a impiedica difuzarea de informatii incorecte si false cu privire la valul de atentate care a lovit insula, provocand moartea a cel putin 158 de persoane, scrie AFP.

Presedintele Iohannis, reactie dupa atentatele din Sri Lanka: Trebuie sa aparam libertatea religioasa si credinta

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, duminica, atacurile din Sri Lanka si a transmis ca libertatea religioasa si credinta trebuie aparate. Condamn cu fermitate atacurile infioratoare la adresa.

Dosarul in care Elena Udrea contesta condamnarea din Gala Bute, suspendat. Instanta suprema sesizeaza Curtea de Justitie a Uniunii Europene

Instanta suprema a dispus, luni, sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) in procesul in care Elena Udrea solicita anularea condamnarii primite in dosarul Gala Bute, fiind vorba despre trei intrebari legate de deciziile Curtii Constitutionale privind completurile de 5 judecatori si care afecteaza dosarele de fraude cu fonduri europene. De asemenea, inalta Curte a decis suspendarea judecarii contestatiei in anulare, pana cand CJUE va da o solutie in acest caz.

Primesti PENSIA PE CARD?! Ministrul Muncii este cel care a dat VESTEA! ANUNT DE MAXIM INTERES pentru toti ROMANII!

Anunt de maxima importanta pentru toti pensionarii care incaseaza pensia pe card.

O fetita de noua ani fuge dupa un hot RECIDIVIST care i-a furat telefonul din mana (VIDEO)

O fetita de noua ani din Iasi a dat dovada de curaj si a fugit dupa un barbat care i-a smuls telefonul mobil din mana, pe strada. Copila a fost talharita in timp ce se intoarcea de la scoala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )