Libnet.ro
UNICEF

20:45

De ce e atat de plictisitoare lista cu cele mai vizionate filme de pe Netflix

Playtech Playtech,
De ce e atat de plictisitoare lista cu cele mai vizionate filme de pe Netflix

Daca te-ai uitat in ultima vreme pe Netflix, curios sa vezi ce filme mai sunt si ce recomanda platforma, probabil ai observat ca are o sectiune speciala care sa te ajute: top 10 cele mai. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai bune filme de razboi pe care trebuie sa le vezi

Evenimentele petrecute in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial sunt cu adevarat demne de film. Si multe filme s-au facut pentru a documenta anumite momente ale ingrozitoarelor lupte. Marile.

Cele mai nocive alimente din lume. Nutritionistii nu vor sa auda de ele

Expertii au intocmit o lista de aminete pe care ar trebui sa le evitam din cauza faptului ca sunt nocive pentru organism. Vorbim despre produse procesate, ingrediente si substante chimice pe care nutritionistii nu le consuma niciodata. Care sunt cele mai nocive alimente pentru consum Alimentele, indiferent de natura lor, vegetala, animala sau mixta, sunt .

Ai probleme cu memoria? Cele mai bune alimente pentru imbunatatirea memoriei

Astazi iti vom prezenta o lista cu alimente pe care ar trebui sa le pui in cosul de cumparaturi, daca vrei sa te bucuri de o memorie de lunga durata. Ele te vor ajuta sa iti mentii creierul sanatos si, pe deasupra, sunt si gustoase. Mai multe detalii, in continuare. Legumele care te vor ajuta .

Cele mai gustoase retete de gem de prune. Cum se prepara gemul de prune cu nuca

De pe lista bunatatilor din camara ta pentru sezonul rece nu trebuie sa lipseasca gemul de prune. Gustul usor acrisor al fructelor si parfumul proaspat se pastreaza perfect in recipiente, motiv pentru care astazi ne-am gandit sa iti prezentam o reteta speciala: gem de prune cu nuca! Care sunt ingredientele de care ai nevoie si .

Mai vorbeste cineva la telefonul fix? Depinde pe cine intrebi. Judetele cu cele mai multe conexiuni fixe si topul vorbitorilor fix-fix

Probabil ca nepotii nostri vor citi despre el doar in cartile de istorie a tehnologiei. in nici 20 de ani de la aparitia telefoanelor mobile in Romania, posturile fixe au devenit o raritate care pe unii mai degraba ii incomodeaza decat sa-i ajute. Potrivit datelor Institutului National de Statistica, consultate de HotNews. ro, in Romania sunt putin peste 17 posturi fixe de telefon la 100 de familii. Cele mai multe le are Capitala, urmata de judetele Timis si Sibiu. La polul opus, in topul judetelor cu cele mai putine conexiuni fixe, regasim Teleorman si Giurgiu, cu mai putin de 10 conexiuni fixe100 de familii. Vezi in text si judetele de unde se vorbeste cel mai mult la telefonul fix.

Horoscop dragoste 2020. Top 3 cele mai pasionale zodii. Te innebunesc in dormitor

Specialistii au indicat care sunt cele mai pasionale zodii dintre cei 12 nativi. Care sunt cei care sunt plini de spontaneitate in dormitor si iti pot oferi o noapte de vis? Horoscop dragoste 2020. Cele mai pasionale zodii Multe zodii te pot face sa te simti bine, dar nu la fel de bine precum ar .

Coronavirus: Romania, tara europeana cu cele mai multe decese raportate la 100.000 de locuitori in ultimele 14 zile Spania, cele mai multe infectii

Romania a devenit tara europeana care a inregistrat cele mai multe decese cauzate de COVID-19 la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, potrivit datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, relateaza EFE si Agerpres.

Cele mai mari mistere descoperite de arheologi. Unele au fost imposibil de explicat. Calculatorul antic care prezice viitorul

Descoperirile stralucitoare au un mod de a captiva publicul, poate pentru ca este prea usor sa visezi explicatii interesante despre cum si de ce exista lucrurile. Dupa ce scafandrii greci au descoperit epava unei nave vechi din largul coastei insulei Antikythera in 1901, sapaturile au recuperat o multime de comori, inclusiv sticlarie, ceramica, mobilier, bijuterii .

Atentie, soferi: cele mai bune masini pe benzina si motorina. Surpriza momentului vine de la Dacia

Parerile despre Dacia nu sunt mereu dintre cele mai bune. Dar e important sa afli cat mai multe pareri ca sa stii ce alegi. Daca esti sofer, cu siguranta te intereseaza in mod direct.

Bucurestiul are si vineri cele mai multe cazuri noi de COVID-19, iar Suceava a depasit ca bilant total 5.000 de imbolnaviri. Cum arata situatia in celelalte judete din tara

Romania a ajuns la un bilant total de 76. 355 de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu cele 1. 392 de cazuri noi anuntate vineri de catre Grupul de Comunicare Strategica. Din nou, Bucurestiul are cele mai multe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )