Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai bune filme de razboi pe care trebuie sa le vezi

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai bune filme de razboi pe care trebuie sa le vezi

Evenimentele petrecute in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial sunt cu adevarat demne de film. Si multe filme s-au facut pentru a documenta anumite momente ale ingrozitoarelor lupte. Marile. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai bune oferte la televizoare

Vara este in toi, ceea ce inseamna ca incep si ofertele de proportii care-ti vor permite sa te relaxezi chiar daca n-ai ajuns sau nu vei ajunge anul acesta in vacanta. Se topesc preturile, ceea ce inseamna cum e cel mai bun moment sa-ti scoti banii de la pusculita si sa faci o investitie de durata, cum ar fi achizitia unui televizor.

Ai probleme cu memoria? Cele mai bune alimente pentru imbunatatirea memoriei

Astazi iti vom prezenta o lista cu alimente pe care ar trebui sa le pui in cosul de cumparaturi, daca vrei sa te bucuri de o memorie de lunga durata. Ele te vor ajuta sa iti mentii creierul sanatos si, pe deasupra, sunt si gustoase. Mai multe detalii, in continuare. Legumele care te vor ajuta .

Horoscop dragoste 2020. Top 3 cele mai pasionale zodii. Te innebunesc in dormitor

Specialistii au indicat care sunt cele mai pasionale zodii dintre cei 12 nativi. Care sunt cei care sunt plini de spontaneitate in dormitor si iti pot oferi o noapte de vis? Horoscop dragoste 2020. Cele mai pasionale zodii Multe zodii te pot face sa te simti bine, dar nu la fel de bine precum ar .

Top 20 cele mai mari pensii speciale din Romania: sumele care iti ridica parul pe mana

Pensiile speciale reprezinta un motiv semnificativ de supararea pentru majoritatea romanilor, iar acest top 20 cu cele mai mari pensii de serviciu achitate de Casa de Pensii nu te va ajuta sa fii.

Top 10 cele mai bune filme cu Robert de Niro (VIDEO)

Robert de Niro este unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, avand un succes rasunator datorita abilitatii lui exceptionale de a intra in pielea personajelor. Nascut pe17august la.

EXCLUSIV Se implinesc 139 de ani de la nasterea lui George Enescu. Marele compozitor va fi omagiat prin mai multe evenimente speciale: Enescu a fost aici in cele mai grele perioade pe care le-a traversat poporul roman

Data de 19 august 2020 marcheaza implinirea a 139 ani de la nasterea compozitorului George Enescu, una dintre cele mai mari personalitati ale culturii romane. Si in acest an creatia si personalitatea.

Cantitatea de acizi trans din alimente - cele mai nocive grasimi, prezente in produsele de patiserie, mezeluri, margarina, fast food si chipsuri - va fi limitata. Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Toti producatorii de alimente de pe piata din Romania - cei autohtoni si cei care exporta produse in tara noastra - vor trebui sa limiteze drastic cantitatea de acizi grasi trans nesaturati din alimente. Legea adoptata de Parlament la finalul lunii trecute a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Acizii trans sunt cele mai nocive grasimi din alimente, considerate responsabile pentru declansarea unor afectiuni boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, diabet, cancer sau Alzheimer) ce provoaca anual 50. 000 de decese in Europa si in jur de 3. 000 in Romania.

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

Simona Halep nu participa la US Open 2020. Anuntul care lasa competitia de la Flushing Meadows fara inca o jucatoare de Top 10

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a anuntat ca nici ea nu va participa la US Open 2020. Dubla-castigatoare de Mare Slemdevine, astfel, a saseajucatoare din Top 10 WTA care renunta la.

Mai vorbeste cineva la telefonul fix? Depinde pe cine intrebi. Judetele cu cele mai multe conexiuni fixe si topul vorbitorilor fix-fix

Probabil ca nepotii nostri vor citi despre el doar in cartile de istorie a tehnologiei. in nici 20 de ani de la aparitia telefoanelor mobile in Romania, posturile fixe au devenit o raritate care pe unii mai degraba ii incomodeaza decat sa-i ajute. Potrivit datelor Institutului National de Statistica, consultate de HotNews. ro, in Romania sunt putin peste 17 posturi fixe de telefon la 100 de familii. Cele mai multe le are Capitala, urmata de judetele Timis si Sibiu. La polul opus, in topul judetelor cu cele mai putine conexiuni fixe, regasim Teleorman si Giurgiu, cu mai putin de 10 conexiuni fixe100 de familii. Vezi in text si judetele de unde se vorbeste cel mai mult la telefonul fix.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )