Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentat terorist la Barcelona. Doi romani se numara printre victimele atacului

Antena3 Antena3,
Atentat terorist la Barcelona. Doi romani se numara printre victimele atacului

Atentat terorist la Barcelona. inca un roman a fost ranit in atentatul de ieri din Barcelona, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Astfel numarul victimelor printre romani se ridica la. continuă pe Antena3

Atentat terorist la Barcelona. Patru romani se numara printre victimele atacului sangeros

Atentat terorist la Barcelona. Patru romani au fost raniti in atentatul de joi de la Barcelona. Nu se cunoaste starea in care se afla cea de-a patra victima. Anterior, Ministerul.

Atentat terorist la Barcelona. Trei romani se numara printre victimele atacului sangeros

Atentat terorist la Barcelona. inca un roman a fost ranit in atentatul de ieri din Barcelona, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Astfel numarul victimelor printre romani se ridica la.

Anuntul de ULTIMA ORA facut de autoritatile romane dupa atentatul terorist din Barcelona. Trei romani, printre victimele atacului sangeros

Atentat terorist la Barcelona. inca un roman a fost ranit in atentatul de ieri din Barcelona, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Astfel numarul victimelor printre romani se ridica la.

Patru romani, printre victimele atentatului terorist de la Barcelona. Starea unuia dintre ei, sub control, dar pronosticul ramane rezervat

Atentat terorist la Barcelona. Patru romani au fost raniti in atentatul de joi de la Barcelona, soldat cu 14 morti si peste 100 de raniti. Cea de-a patra persoana este intr-o stare sub.

LIVETEXT Atac terorist la Barcelona Autoritatile il cauta pe soferul dubei. Un atentat cu bomba a fost impiedicat in Cambris, unde cinci atacatori au fost impuscati de politie. Doi romani, printre cei peste 100 de raniti din Barcelona

Spania desfasoara o operatie antiterorista de cautare vineri dupa ce un jihadist a intrat cu o duba in pietoni in Barcelona, ucigand 13 persoane inainte sa reuseasca sa fuga, in ceea ce politia suspecteaza ca a fost doar unul din mai multe atacuri planuite. Peste 100 de persoane au fost ranite, inclusiv doi romani, a caror stare este stabila.

LIVETEXT Atac terorist la Barcelona Autoritatile il cauta pe soferul dubei. Cinci teroristi cu centuri cu explozibili, ucisi de politie in Cambrils. Doi romani, printre cei peste 100 de raniti din Barcelona

Spania desfasoara o operatie antiterorista de cautare vineri dupa ce un jihadist a intrat joi cu o duba in pietoni in Barcelona, ucigand 13 persoane inainte sa reuseasca sa fuga, in ceea ce politia suspecteaza ca a fost doar unul dintre o serie de atacuri planuite. In carnagiul revendicat de Statul Islamic au fost ranite peste 100 de persoane, inclusiv doi romani. Cinci atacatori cu centuri cu explozibili au fost impuscati mortal de politie in orasul Cambrils, aflat la sud de Barcelona. 58Trump sugereaza ca teroristii ar trebui executati cu gloante inmuiate in sange de porc: Studiati ce a facut generalul Pershing08. 39 In atacul din Barcelona au fost raniti 26 de cetateni francezi, 11 sunt in stare grava08. 20 Vineri la pranz, regele Philip al VI-lea, presedintele Mariano Rajoy si alte autoritati vor tine un minut de reculegere in Plaza de Catalunia08. 12 Atacatorul de pe Las Ramblas inca este in libertate - ministrul catalan de interne08. 05 Politia catalana cere tututor celor care au informatii despre atacurile din Barcelona sau Cambrils sa contacteze autoritatile.

Bulibaseala si lipsa de profesionalism pentru guvernul Tudose: Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona

Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona. Un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe anunta joi, in .

Atentat la Barcelona. Numarul de telefon la care pot suna cetatenii romani afectati

Niciun cetatean roman nu se afla printre victimele atentatului de la Barcelona, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. La nivelul Ambasadei Romaniei de la Madrid a fost instituita o celula de.

MAE: Nu exista indicii ca ar fi romani printre victimele atentatului de la Barcelona

Ministerul roman al Afacerilor Externe a anuntat ca nu exista indicii cu privire la prezenta unor romani printre victimele atentatului care a avut loc joi la Barcelona, se arata intr-un comunicat.

Atentat terorist la Barcelona. Autorii pregateau un atac de mai mare anvergura

Autorii atentatelor de la Barcelona si Cambrils, comise joi si soldate cu cel putin 14 morti si 130 de raniti, pregateau un atac de mai mare anvergura, a declarat vineri purtatorul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )