Libnet.ro
UNICEF

16:45

Atentat terorist. Mai multe victime

Antena3 Antena3,
Atentat terorist. Mai multe victime

Cel putin trei persoane au fost ucise sambata intr-un atentat sinucigas comis langa un punct de control al fortelor de securitate irakiene in nordul Bagdadului, au anuntat mai multe surse. continuă pe Antena3

Secretele bazei militare Area 51, locul in care s-au raportat cele mai multe aparitii bizare. Armata SUA si-a testat acolo cele mai sofisticate arme

Area 51 a devenit cea mai controversata baza militara din lume, dupa ce in zona au fost raportate o multime de fenomene inexplicabile. Guvernul si Armata SUA au recunoscut existenta bazei abia in ultimii ani, cand au fost desecretizate mai multe documente oficiale.

Simona Halep, despre alegerea noului partener tehnic: Managementul meu este inca in discutii cu mai multe companii

Inainte de debutul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep 1 WTA) a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca reprezentantii sai discuta cu mai multe companii pentru alegerea noului partener tehnic si ca deocamdata nu este nimic semnat. Partea de outfit este foarte importanta pentru mine si pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile, a spus liderul mondial.

Declaratia lui Mihai Tudose, dupa ce mai multe agentii de presa au spus ca a demis-o pe Carmen Dan. Reactia premierului

Mai multe agentii de presa au dat joi seara informatia ca Mihai Tudose ar fi demis-o pe Carmen Dan din functia de ministru al Internelor, dupa ce aceasta ar fi tinut conferinta de presa. Antena 3 a luat leg?.

Fostul episcop de Husi, implicat intr-un scandal sexual, traieste pe picior mare: Are salariu de ZECI DE MII DE LEI si mai multe MAICI PE POST DE MENAJERE (VIDEO)

Fostul episcop de Husi traieste pe picior mare in Moldova. Corneliu Barladeanu locuieste la Manastirea Varatec, are un salariu de zeci de mii de lei si mai multe maici care il ingrijesc zi.

Mai multe biserici din Maramures, jefuite noaptea trecuta

Mai multe biserici din Maramures au fost jefuite, noaptea trecuta. Hotii au cautat, in special, banii din cutia milei, insa nu au luat icoane sau alte obiecte de cult valoroase.

Peste 900 de locuri de munca vacante in statele europene. Cele mai multe posturi, in Portugalia, la cules de zmeura

Peste peste 900 de locuri de munca sunt disponibile pentru muncitorii romani in strainatate, prin reteaua EURES. Cele mai multe posture sunt in Portugalia, la cules de zmeura, in Spania, tot in agricultura si in Malta, pentru soferi de autobuz.

Cum raspunde James Franco acuzatiilor de hartuire sexuala lansate de mai multe actrite dupa Globurile de Aur VIDEO

James Franco 39 de ani) a vorbit prentru prima data despre acuzatiile care i-au fost aduse de mai multe actrite pe retele de socializare, in timpul galei Globurile de Aur de duminica, cand actorul a fost premiat cu un trofeu pentru rolul din filmul The Disaster Artist.

Prima prelevare din 2018: Organele unei femei au salvat mai multe vieti

Moartea unei femei in varsta de 72 de ani, care a suferit o hemoragie cerebral, la finele saptamanii trecute, fiind internata in spital, a dus la salvarea mai multor vieti.

Nu pot trai asa. Alexandru Arsinel a primit mai multe RESTRICTII. Care este starea actuala de SANATATE a actorului

Alexandru Arsinel a marturisit ca ii este greu sa mai duca o viata normala dupa toate restrictiile primite, acesta amintindu-si cu nostalgie de perioadele bune din viata sa cand avea voie sa.

O tanara a fost retinuta dupa mai multe inselaciuni: folosea metoda accidentul pentru a face rost de bani

O femeie de 29 de ani a fost prinsa dupa ce a inselat mai multi deveni, de la care a solicitat bani, sub pretextul ca apropiati ai acestora ar fi fost implicati in evenimente rutiere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )