Libnet.ro
UNICEF

14:00

ATENTIE: 11 lucruri din casa care-ti provoaca alergii! Verifica chiar ACUM

B1 B1,
ATENTIE: 11 lucruri din casa care-ti provoaca alergii! Verifica chiar ACUM

Ai mancarimi de nas, de ochi, reprize interminabile de stranut, ochi lacrimosi, nas infundat sau care curge mereu fara sa fii racitetc. ? Aceste simptome nu pot fi puse neaparat pe seama polenului. Prevention. com a. continuă pe B1

Mihai Stoichita da din casa: Am vazut pofta de meci la jucatori

Directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal a vorbit, vineri dimineata, despre cum i-a simtit pe tricolori la antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Norvegia din preliminariile EURO 2020.

Cu ce combini bicarbonatul de sodiu pentru a scapa de mirosul neplacut din casa. Iata reteta

Bicarbonatul de sodiu nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie. Nu este doar un simplu ingredient pentru gatit sau un remediu alternativ pentru multe afectiuni. Are o multime de intrebuintari, de la eliminarea daunatorilor din gradinile de legume pana la indepartarea mirosurilor neplacute din casa. Bicarbonatul de sodiu te scapa ca prin minune de mirosul [] .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, la CUTITE!? Vedeta a dat TOTUL din casa: I-am scos bagajele la usa, i-am scris pe un bilet...

Dezvaluiri incendiare in showbiz! Bianca Dragusanu si Alex Bodi formeaza un cuplu fericit, dar diva recunoaste ca s-au mai si certat - ba chiar i-a scos bagajele pe usa, intr-una din aceste.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )