Libnet.ro
UNICEF

21:45

Atentie la antibiotice!Cele mai grave reactii adverse care pot sa apara

Antena3 Antena3,
Atentie la antibiotice!Cele mai grave reactii adverse care pot sa apara

Antibioticele sunt folosite, de cele mai multe ori, pentru tratarea infectiior bacteriene care au cauzat bronsita, pneumonie sau infectie de tract urinar. Acestea ucid bacteriile si impiedica totodata. continuă pe Antena3

Pentru a evita criticile, CNA a gasit o cale sa amendeze Antena 3 pentru un derapaj care expirase: Unul dintre cele mai grave lucruri de la TV din ultimii 28 de ani

Pentru a evita noi critici fiindca timp de sase luni nu a luat nicio masura, CNA a gasit o modalitate legala de a discuta si a amenda un derapaj celebru al lui Mihai Gadea care expirase si, teoretic, nu mai putea fi sanctionat.

Cele mai intalnite greseli prin care oamenii destepti isi saboteaza succesul

Cea mai importanta regula atunci cand vine vorba de succes este sa nu iti sabotezi propriile sanse de reusita. Printre greselile frecvente se numara si stabilirea unor obiective nerealizabile si lipsa sentimentului de sustinere.

Cele mai scumpe instalatii de arta de la Burning Man! Au costat o avere!

Burning Man este festivalul anual care are loc in desertul Black Rock din Nevada si le ofera vizitatorilor experiente de neuitat. Istalatiile artistice elaborate si extrem de scumpe te lasa fara cuvinte. Mai jos va prezentam care au fost cele mai scumpe .

Cele mai bune glume cu Elena Udrea gravida pe coperta: Culmea revistei Viva - Nuti e insarcinata si noi avem greturi! FOTO

Pe langa critici vehemente, coperta revistei Viva care o infatiseaza semi-nud pe Elena Udrea gravida a dat nastere la numeroase glume. Va prezentam cateva dintre cele mai bune.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Risc de contractare a virusului West Nile in Grecia. Care sunt cele mai afectate regiuni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie conform careia, in perioada urmatoare, in Grecia exista riscul contractarii virusului West Nile, cele mai afectate regiuni fiind Attica si Peloponez.

Lovitura pentru SOFERI! Un GIGANT AUTO a luat DECIZIA radicala! Se renunta la unul dintre cele mai populare modele

Ford a luat o decizie drastica cu privire la unul dintre cele mai populare modele. Ford Fiesta nu se va mai produce in SUA, in conditiile in care in America de Nord, China, America Latina, cererea pentru astfel de.

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui luna viitoare cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, care vor implica si armatele chineze si mongole, a spus marti ministrul rus al Apararii, Sergei Shoigu, relateaza Reuters.

Biblioteca Academiei Romane expune patru manuscrise rare, socotite printre cele mai vechi texte romanesti, de Ziua Limbii Romane

Biblioteca Academiei Romane va expune, vineri, patru manuscrise rare, socotite a fi unele dintre cele mai vechi texte romanesti, pentru a marca Ziua Limbii Romane.

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui in perioada 11 - 15 septembrie cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, a anuntat ministrul rus al Apararii, Serghei Shoigu, citat de Reuters. Vostol-2018.

Cele mai delicioase prajituri horror! Ai curaj sa le mananci?

O felie de tort este mereu bineveninta, nu? Ca e cu ciocolata, cu frisca, cireste sau migdale, nu ai cum sa refuzi. Dar ce faci cand acel tort are cea mai infricosatoare glazura si pare desprinsa dintr-un film de groaza, precum un craniu, un maxilar insangerat sau un monstru? .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )