Libnet.ro
UNICEF

17:30

Atentie daca ai mai mult decat aceasta inaltime. De ce au oamenii sanse mai mari sa se infecteze cu covid

Playtech Playtech,
Atentie daca ai mai mult decat aceasta inaltime. De ce au oamenii sanse mai mari sa se infecteze cu covid

Cercetatorii de la Universitatea din Manchester au dezvaluit ca persoanele care au peste 1. 80 metri inaltime au de doua ori mai multe sanse sa se infecteze cu coronavirus. Ce se intampla daca ai mai mult 1. 80 metri inaltime Faptul ca esti barbat, dar si sa ai o sanatate precara, sunt cunoscuti mai multi factori care . continuă pe Playtech

Bill Gates: Atentie! O criza de cinci ori mai dezastruoasa decat COVID-19 va lovi lumea!

Bill Gates avertizeaza ca o criza de cinci ori mai dezastruoasa decat coronavirusului va afecta lumea. Acesta vorbeste despre schimbarile climatice care ar putea avea efecte mult mai grave decat pandemia de astazi.

ESTIMARILE ANALISTILOR PENTRU ANUL CURENT Argintul, intr-un avans mai puternic decat aurul

Dinamica pretului argintului este si va fi mai spectaculoasa decat cea a aurului, anul acesta, chiar daca ambele metale pretioase au inregistrat cresteri importante in contextul scaderii economiei globale si al deprecierii dolarului american, conform analistilor.

Barbatul cu un IQ mai mare decat al lui Einstein. Cum a ajuns sa moara singur si sarac

Daca ar fi sa luam doar IQ-ul ca instrument de masurare a inteligentei, a existat o persoana in dreptul careia s-ar putea spune ca expresia esti un geniu este prea saraca si neincapatoare. Cine a fost cel care a avut un IQ mai mare decat Einstein si cum a ajuns acesta sa moara singur si .

Business report: Confesiunile milionarului Budeanu. BNR nu va cheltui valuta tarii pe interventii imposibile. Magistratii- pensii de peste 14 ori mai mari decat li s-ar fi cuvenit. De ce doar 34%: Situatia absorbtiei fondurilor europene

Confesiunile milionarului Budeanu * Firmele de pe litoral cer prelungirea programului pentru terase * Echipe antifragile si cum prosperi in incertitudine * Bancile de retail din Franta au un model invechit * Afacerile primarului Florea * Un locuitor din satul Cartojani, care a fost in carantina, cere daune de patru milioane de euro * Adrian Vasilescu,BNR: BNR nu-si va permite sa cheltuiasca valuta tarii pentru a se hazarda in interventii imposibile * Magistratii au avut, in medie, pensii de peste 14 ori mai mari decat li s-ar fi cuvenit in baza contributiei* Booking. com, lovit puternic de pandemie - taie mii de locuri de munca * De ce doar 34%: Situatia absorbtiei fondurilor europene. DNA: Fost director la Apele Romane, retinut pentru mita de un milion de euro * Costul total al creditului include si costurile de prelungire a contractului, daca conditiile prelungirii au fost prevazute in clauze.

Ultima ora. Veste bomba despre cresterea pensiilor: Vor imprumuta bani si vor da mai mult de 15 la suta

Traian Basescu a vorbit in cursul serii de marti despre majorarea pensiilor. Acesta considera ca un procent de 40% ar fi fost mult prea mare si in lipsa contextului pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, fostul presedinte considera ca pensionarii vor primi mai multi bani de la stat, daca guvernantii vor obtine imprumuturi consistente. Ce .

Daca mai traiesc, pensionarilor li se recalculeaza veniturile aferente perioadei comuniste. Cine este afectat

Daca mai traiesc, pensionarilor li se vor recalcula veniturile aferente perioadei comuniste 1977 1991), cand legiutorii au decis sa raporteze punctul de pensie la salariul net desi contributiile erau retinute la sursa), nu la cel brut asa cum s-a intamplat pana in 1977 si dupa 1992.

Radu Banciu: Omenirea se va lovi de zid cu un grad de idiotenie mai mare decat in toate celelalte secole cumulate, dar face bine si asta (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, ca tot ce au facut oamenii pana acum, dezumanizand aceasta planeta, i-a adus in situatia in care cultura practic a murit. Jurnalistul.

Romania, din ce in ce mai dependenta de Rusia. Europa nu mai are nevoie, dar noi luam si mai mult

Consumul de gaz din UE in trimestrul al treilea al anului 2019 a fost in continuare in comparatie fata de anul trecut, crescand cu aproape 7%, cu toate acestea, aceasta crestere a fost mai mica decat in trimestrul precedent cu 13%. in cifre absolute, consumul trimestrial de gaz in T3 2019 a fost de aproximativ .

Horatiu Moldovan: Numarul mare de pacienti de la Terapie Intensiva ne ingrijoreaza cel mai mult

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat, joi, ca numarul de pacienti de la Terapie intensiva este cel mai mare factor de ingrijorare pentru autoritati, adaugand ca pana in prezent au fost ocupate aproximativ o jumatate dintre paturile de la Terapie Intensiva destinate pacientilor infectati cu COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )