Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATENTIE, ROMANI! LISTA telefoanelor mobile cu CELE MAI MARI EMISII DE RADIATII in 2019! VERIFICA AICI daca esti iN PERICOL!

B1 B1,
ATENTIE, ROMANI! LISTA telefoanelor mobile cu CELE MAI MARI EMISII DE RADIATII in 2019! VERIFICA AICI daca esti iN PERICOL!

Aparatele de tip smartphone ne fac viata mai usoara, dar unele ne si expun unor riscuri de care nu suntem constienti, mai ales din punctul de vedere al radiatiilor. continuă pe B1

Surpriza la alegerile prezidentiale 2019! Ce apare la casele de pariuri in batalia Iohannis, Dancila, Barna si Diaconu. Cine are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al tarii

Au mai ramas 10 zile pna cand romanii isi vor putea exercita dreptul de vot si vor putea alege viitorul presedinte al tarii pentru urmatorii cinci ani. Alegerile prezidentiale din 2019 vor avea loc in 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si 24 noiembrie, al doilea tur de scrutin. De asemenea, cetatenii romani din strainatate .

FOTOGALERIE Sectorul 2, raiul gunoaielor: Taxe de salubritate mult mai mari, strazi la fel de murdare

Strazile din Sectorul 2 sunt printre cele mai murdare din Bucuresti, de ani de zile. Gunoaiele zac cu saptamanile neridicate de pe trotuare. Chiar daca Primaria a crescut taxa de salubritate in acest an, de a ajuns sa fie una dintre cele mai mari din tara, Sectorul 2 a ramas la fel de murdar, chiar si in zonele centrale. Locuitorii se plang si atrag atentia Primariei pe pagina sa de Facebook sau pe grupuri de socializare, dar in zadar.

P Cele mai bune oferte din catalogul Flanco de Black Friday

Flanco a inceput campania de Black Friday in 25 octombrie si isi asteapta clientii cu cele mai mari reduceri din an la toate gamele de produse pana in 23 noiembrie. Este cea mai mare.

ATENTIE, ROMANI! DEZINSTALATI URGENT aceasta aplicatie de pe TELEFON! Va FURA toti banii din CONTURI!

Atentie, romani! Verfica imediat daca ai aceasta aplicatie instalata pe telefon! Risti sa ramai fara banii de pe card.

Topul salariilor din HR: Angajatii romani din resurse umane, cel mai prost platiti in regiune

Salariul mediu net pe care il castiga un specialist in resurse umane din Romania a ajuns la 676 de euro, potrivit datelor eJobs, cu mult sub mediile de pe alte piete din regiune. Cele mai mari salarii sunt ale angajatilor din Estonia, care incaseaza, lunar, putin peste 1. 200 de euro.

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, a fost a fost una din cele mai frumoase prezente la nunta surorii ei mai mari. Galerie FOTO

Gigi Becali este un tata implinit. Fata cea mare, Teodora, s-a casatorit de curand, iar Alexandra si Cristina isi asteapta si ele printul. Fetele lui Becali au crescut si sunt gata sa iasa din strictetea cu care au fost crescute de patronul FCSB. Fiica mijlocie a lui Becali una din cele mai frumoase prezente .

MESAJE DE SF. MIHAIL SI GAVRIL. Cele mai frumoase urari si sms-uri

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Mihail si Gavril. Cele mai frumoase urari si sms-uri pentru Mihai si Gabriel. Aproximativ 1,3 milioane de romani isi.

Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfintii Mihail si Gavril. Iata cele mai interesante urari

Soborul Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil si al tuturor cerestilor puteri este sarbatorit de crestinii ortodocsi vineri, 8 noiembrie, zi in care puteti trimite cele mai frumoase Urari, mesaje si sms-uri de ziua de nume. Mesaje, SMS -uri si felicitari interesante pe care le poti trimite de Mihail si Gavril Peste 1,3 milioane de romani .

Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie: Mita se ridica la 10 milioane de euro (VIDEO)

Scandal in Rusia! Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie. Un fost responsabil din serviciile penitenciare rusesti este acuzat ca ar fi primit mita 10 milioane.

Alegeri in Spania: PSOE cele mai multe voturi, dar majoritate redusa

Partidul Muncitorilor Socialisti PSOE) de guvernamant din Spania a obtinut cele mai multe voturi la.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )