Libnet.ro
UNICEF

23:15

Atentie, soferi. Toti romanii cu masini pe benzina si pe motorina trebuie sa stie. Ce se intampla acum la pompa

Playtech Playtech,
Atentie, soferi. Toti romanii cu masini pe benzina si pe motorina trebuie sa stie. Ce se intampla acum la pompa

Toti soferii care au masini pe benzina sau motorina ar trebui sa fie la curent cu ultimele preturi existente la carburatori si de unde ar trebui sa alimenteze ca sa poata face economii consistente. Atentie, soferi. Cei care au masini pe benzina si pe motorina trebuie sa stie asta. Ce se intampla la pompa Soferii . continuă pe Playtech

Anunt pentru toti romanii care stau la bloc. Ce se intampla cu reabilitarea termica

Reabilitarea termica intra in etapa fondurilor europene, dupa ce programul de stat a esuat. Planul statului este de multi ani paralel cu realitatea. Reabilitarea termica, un esec. Se incearca planul doi, cu fonduri europene La inceputul anului 2019, Ministerul Dezvoltarii a propus finantarea lucrarilor de executie la 120 de imobile, plan realist, de altfel, fata .

Atentie, soferi: cele mai bune masini pe benzina si motorina. Surpriza momentului vine de la Dacia

Parerile despre Dacia nu sunt mereu dintre cele mai bune. Dar e important sa afli cat mai multe pareri ca sa stii ce alegi. Daca esti sofer, cu siguranta te intereseaza in mod direct.

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: se intampla in tara noastra in plina criza

Anul 2020 a fost dificil din cauza crizei medicale, dar romanii au cateva probleme mari cu bancile. Aflam despre acestea acum. Pe cat de mult au incercat bancile sa vina cu solutii digitale.

Schimbare majora la ANAF! Toti romanii sunt vizati!

Schimbare majora la ANAF! Agentia Nationala de Administrare Fiscala anunta ca in urma dezvoltarii a unor noi facilitati in Sistemul Privat Virtual, romanii vor putea plati impozite sau contributii in numele oricarei alte persoane fizice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )