Libnet.ro
UNICEF

22:15

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: se intampla in tara noastra in plina criza

Playtech Playtech,
Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: se intampla in tara noastra in plina criza

Anul 2020 a fost dificil din cauza crizei medicale, dar romanii au cateva probleme mari cu bancile. Aflam despre acestea acum. Pe cat de mult au incercat bancile sa vina cu solutii digitale. continuă pe Playtech

Anunt pentru toti romanii care stau la bloc. Ce se intampla cu reabilitarea termica

Reabilitarea termica intra in etapa fondurilor europene, dupa ce programul de stat a esuat. Planul statului este de multi ani paralel cu realitatea. Reabilitarea termica, un esec. Se incearca planul doi, cu fonduri europene La inceputul anului 2019, Ministerul Dezvoltarii a propus finantarea lucrarilor de executie la 120 de imobile, plan realist, de altfel, fata .

Toti cei care au card si cont bancar sunt vizati: anunt deosebit de la BNR. Zeci de mii de romani, afectati

Pe cat de usor e sa platesti online, sau cu cardul, pe atat de mare e pericolul, daca nu esti atent. in acest sens, BNR a venit cu cateva statistici interesante. Potrivit datelor de la.

Anunt pentru toti cei care au card si cont bancar. ING a anuntat schimbarea fara precedent

ING Bank a venit cu o veste exceptionala in aceste zile. Chiar daca pare surprinzator pentru Romania, putem spune ca 2020 a accelerat lucrurile. Pentru prima data in Romania, volumul.

Pericol pentru toti cei cu cont bancar si card. Sute de mii de clienti sunt afectati

Banca Nationala a Romaniei face un anunt de ultima ora: sute de mii de clienti sunt afectati de caderi ale sistemelor de carduri, internet sau mobile banking. in ultimele sapte luni, au avut loc 12 astfel de incidente majore. Ce spun specialistii BNR, aflati in randurile de mai jos. Sute de mii de clienti, afectati .

Condimentul nociv pe care toti romanii il au in bucatarie. Este folosit in aproape toate produsele

Fie ca facem pajituri sau mancaruri, condimentele sunt nelipsite, insa mare atentie la cantitatea pe care o folositi, in special la acest condiment. Specialistii trag un semnal de alarma. Condimentul nociv din bucatariile tuturor romanilor. A se consuma cu moderatie Nucsoara este un condiment pe care majoritatea dintre noi il adaugam in cantitati mici atunci .

MAE: Romanii care calatoresc in Lituania trebuie sa prezinte un test negativ COVID-19, efectuat cu maximum 72 de ore inainte

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca romanii care calatoresc in Lituania trebuie sa prezinte un test negativ la COVID-19 facut cu maximum 72 de ore inainte si sa intre in autoizolare timp de 14 zile. Masura intra in vigoare de marti.

Lovitura pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia! Ce au decis autoritatile elene

Romanii care vor sa isi petreaca vacantele in Grecia trebuie sa stie ca sunt schimbari importante care le afecteaza sederea acolo. Autoritatile din Halkidiki, regiunea preferata a romanilor, au impus restrictii dure pentru a opri raspandirea coronavirusului.

Unde merg banii dupa rectificarea bugetara. Care sunt romanii care vor primi bani in plus

Florin Citu, Ministrul Finantelor a postat pe pagina personala de socializare sumele pe care ministerele le vor primi in urma rectificarii bugetare. Ce romani vor primi bani in urma rectificarii bugetare Transparenta si Profesionalism. Este foarte important sa stiti in ce sectoare ale economiei au fost alocati mai multi bani in 2020 fata de bugetul .

Romanii care pot sa iasa mai repede la pensie. Conditia este sa locuiasca in aceste zone

Romanii care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, precum si pe o raza de opt kilometri in jurul acestora, pot iesi la pensie cu doi ani mai devreme fata de varsta standard de pensionare.

Dispar banii? Anuntul care priveste toti oamenii care au card si cont bancar

Bancile din intreaga lume sunt cu ochii pe-o tendinta interesanta: monede digitale. Pe termen lung, asta ar duce la disparitia banilor clasici. Oficialii chinezi au anuntat extinderea unui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3428 seconds )