Libnet.ro
UNICEF

06:00

Atentionare cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si 6 judete

Hotnews Hotnews,
 Atentionare cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si 6 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare imediata cod galben de vant puternic, valabila in judetele Ilfov, inclusiv zona municipiului Bucuresti, Teleorman, Ialomita si Buzau precum si in jumatatea sudica a judetelor Calarasi si Giurgiu. continuă pe Hotnews

Cod Galben de vant puternic pentru cinci judete din Muntenia, pana la ora 12,00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru arii extinse din judetul Teleorman, sudul judetelor Arges si Dambovita, vestul judetului Ialomita, dar si pentru sudul si estul judetului Buzau, valabila pana la ora 12,00.

Cod galben de vant in Bucuresti si cinci judete din sudul tarii

Capitala si cinci judete din sud, respectiv Teleorman, Ialomita, Buzau, Calarasi si Giurgiu, se afla, pana vineri la 2. 30, sub cod galben de vant. in zonele vizate, vantul va avea intensificari de pana.

Cod galben de vant in Bucuresti si cinci judete din sud

Capitala si cinci judete din sud, respectiv Teleorman, Ialomita, Buzau, Calarasi si Giurgiu, se afla, pana vineri la 2. 30, sub cod galben de vant, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

COD GALBEN DE VANT in Teleorman, Buzau si Ialomita

Judetul Teleorman, sudul si estul Buzaului si vestul judetului Ialomita se afla, miercuri seara, sub cod galben de vant, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de.

ANM: Cod galben de vant pentru judetele Teleorman, Buzau si Ialomita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri seara, o avertizare cod galben de vant valabila pana la miezul noptii. Astfel, in judetele Teleorman, Buzau si Ialomita - vantul va avea intensific.

ANM: Cod galben de vant in judetele Ilfov si Bistrita-Nasaud

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, doua avertizari cod galben de vant, valabile pentru judetele Ilfov si Bistrita-Nasaud. Intensificari ale vantului se vor inregistra in judetul.

Cod galben de vant in Teleorman, Buzau si Ialomita

Judetul Teleorman, sudul si estul Buzaului si vestul judetului Ialomita se afla, miercuri seara, sub cod galben de vant, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie, conform Mediafax.

Cod galben de ploi si ninsori, in sud-vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ploi si ninsori in zona de munte, valabila in intervalul miercuri 16 aprilie ora 18. 00 - joi 17 aprilie ora 20. 00, care vizeaza sud-vestul tarii. In intervalul mentionat va ploua insa in cea mai mare parte a tarii, anunta meteorologii.

Avertizarea cod galben de inundatii, prelungita pentru mai multe judete din vestul, sudul si estul tarii (FOTO)

Hidrologii au emis, joi, o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice Caras, Nera, Cerna, Drincea, Desnatui, Jiu mijlociu si inferior, afluentii Oltului inferior, Calmatui, Vedea,.

Avertizare cod galben de inundatii pentru sapte judete (FOTO)

Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice: Caras, Nera, Cerna judetul Caras-Severin), Drincea judetul Mehedinti), Desnatui judetul Dolj),.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )