Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cod Galben de vant puternic pentru cinci judete din Muntenia, pana la ora 12,00

Hotnews Hotnews,
 Cod Galben de vant puternic pentru cinci judete din Muntenia, pana la ora 12,00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru arii extinse din judetul Teleorman, sudul judetelor Arges si Dambovita, vestul judetului Ialomita, dar si pentru sudul si estul judetului Buzau, valabila pana la ora 12,00. continuă pe Hotnews

Atentionare cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si 6 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare imediata cod galben de vant puternic, valabila in judetele Ilfov, inclusiv zona municipiului Bucuresti, Teleorman, Ialomita si Buzau precum si in jumatatea sudica a judetelor Calarasi si Giurgiu.

Cod portocaliu de ploi si vant puternic in cinci judete: ce zone sunt afectate?

Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru ploi si vant puternic in judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Valcea si Caras-Sevrin, valabila joi, intre orele 08. 00 si 11.

Cod galben de vant in Bucuresti si cinci judete din sudul tarii

Capitala si cinci judete din sud, respectiv Teleorman, Ialomita, Buzau, Calarasi si Giurgiu, se afla, pana vineri la 2. 30, sub cod galben de vant. in zonele vizate, vantul va avea intensificari de pana.

Cod galben de vant in Bucuresti si cinci judete din sud

Capitala si cinci judete din sud, respectiv Teleorman, Ialomita, Buzau, Calarasi si Giurgiu, se afla, pana vineri la 2. 30, sub cod galben de vant, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

METEO Cod galben de ploi si ninsori, emis pentru sase judete din tara

O avertizare de cod galben de ploi si ninsori a fost emisa, miercuri dimineata, pentru sase judete din sud-vestul tarii, care va intra in vigoare din aceasta seara. Cantitatile de precipitatii pot depasi izolat 50 de litri pe metru patrat, iar vantul va putea atinge la rafala 70 de kilometri pe ora.

METEO Cod galben de ploi si ninsori, emis pentru sase judete din tara. Pe Autostrada Soarelui se circula greu din cauza cetii

O avertizare de cod galben de ploi si ninsori a fost emisa, miercuri dimineata, pentru sase judete din sud-vestul tarii, care va intra in vigoare din aceasta seara. Cantitatile de precipitatii pot depasi izolat 50 de litri pe metru patrat, iar vantul va putea atinge la rafala 70 de kilometri pe ora. De asemenea, din cauza cetii, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar pe A3 si A4 se circula greu.

Cod portocaliu de ploi abundente in cinci judete, pana joi la pranz

Meteorologii avertizeaza ca, pana joi la pranz, cinci judete din tara se afla sub cod portocaliu de ploi si alte cinci sub cod galben de vant puternic.

Avertizare de vant puternic. Vezi zonele vizate

Capitala si cinci judete din sud, respectiv Teleorman, Ialomita, Buzau, Calarasi si Giurgiu, se afla, pana vineri la 2. 30, sub cod galben de vant, potrivit unei atentionari nowcasting emise de.

Avertizare cod galben de inundatii pentru sapte judete (FOTO)

Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice: Caras, Nera, Cerna judetul Caras-Severin), Drincea judetul Mehedinti), Desnatui judetul Dolj),.

UPDATE. Cod portocaliu de ploi si vijelii in cinci judete. Cod galben in Oltenia, Muntenia si sudul Banatului

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru sapte judete din sudul si sud-vestul tarii, unde de miercuri seara pana joi seara va ploua, vantul va avea intensificari cu viteze de 50-60 kilometri pe ora, iar in zona de munte va ninge si vor fi rafale de vant de peste 70 de kilometri pe ora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )