Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentionare meteo! Cod galben de furtuna in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Atentionare meteo! Cod galben de furtuna in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pentru localitati din judetele Suceava, Bistrita-Nasaud, Maramures,. continuă pe Antena3

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla sub Cod galben de ceata, anunta joi Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Atentionare meteo! Cod galben de averse si descarcari electrice in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pentru localitati din judetele Bihor, Arad si Timis, valabila pana la ora.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de ceata densa pentru judetele Vaslui, Iasi, Covasna si Harghita. Atentionarea va expira la ora.

Vremea. Cod galben de furtuna in 11 judete din tara

Update: Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de furtuna pentru localitati din 14 judete, valabile in urmatoarea ora.

Vremea. Cod galben de furtuna in 14 judete din tara

Update: Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de furtuna pentru localitati din 14 judete, valabile in urmatoarea ora.

Atentionari de furtuna pentru 14 judete in urmatoarea ora

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de furtuna pentru localitati din 14 judete, valabile in urmatoarea ora.

Cod galben de inundatii pe rauri din sase judete, in urmatoarele ore

Hidrologii au emis, sambata, mai multe avertizari cod galben de inundatii, scurgeri de pe versanti, torenti si paraie, valabile pentru rauri din sase judete. Fenomenele periculoase se pot produce pana.

Fenomene extreme la malul Marii Negre! Un vartej a luat pe sus mai multe sezlonguri - VIDEO

Fenomene meteo extreme au avut loc, joi dimineata, pe plaja de la Venus. Din cauza presiunii atmosferice ridicate s-a format un vartej care a luat pe sus mai multe sezlonguri si umbrele. Din fericire, nimeni nu a.

14 lucruri pe care nu le-ai stiut despre vot. Cum au fost alesi unii presedinti cu mult mai multe voturi decat cetateni

Cine-ar fi crezut ca in unele tari presedintii au reusit sa ajunga in fruntea tarii sau sa se mentina acolo cu mai multe voturi decat persoane cu drept de vot sau ca in unele tari poti sa primesti amenda daca nu te prezinti la urne.

Claudiu Manda: SRI spune ca a transmis mai multe note MAI si Jandarmeriei legate de mitingul diasporei, inclusiv ca exista pericolul ca protestul sa escaladeze

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a informat Comisia parlamentara de control al activitatii SRI ca Serviciul Roman de Informatii a transmis mai multe note Ministerului de Interne si Jandarmeriei si inainte si dupa evenimentele din 10 august, inclusiv informatii ca exista pericolul ca protestul pasnic sa escaladeze, a declarat presedintele comisiei parlamentare, senatorul PSD Claudiu Manda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2235 seconds )