Libnet.ro
UNICEF

08:32

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic cu rafale de pana la 100 de km/h in sapte judete din Muntenia si Moldova, valabile in urmatoarele doua. continuă pe Antena3

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Update:Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic valabile in orele urmatoare in localitati din judetele Constanta, Tulcea si.

Atentionare meteo! Cod portocaliu de vant puternic in mai multe judete din tara

Judetele Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu se vor afla, miercuri, sub Cod portocaliu de vant puternic. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in intervalul orar 12:00 -.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, joi, mai multe avertizari cod galben de vant puternic valabile pentru 23 de judete din intreaga tara. Este vizata zona montana unde rafalele vor depasi o suta de kilometri la ora si.

Atentionare meteo pentru Bucuresti! Vant puternic si temperaturi in scadere, in urmatoarele doua zile

Vremea va fi instabila in Bucuresti, in urmatoarele zile, cu vant puternic si viteze la rafala de pana la 70 km/h, in timp ce temperaturile maxime nu vor depasi 17 de grade Celsius, conform prognozei de.

Atentionare meteo! Cod portocaliu si cod galben de vant puternic in mai multe judete. Rafale de peste 100 de km/h

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de vant puternic, valabila in localitati din judetul Buzau, pe durata urmatoarelor doua.

Alerta meteo de vreme rea: Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite

Vremea severa se instaleaza in Romania in aceasta seara. Valul de aer polar aduce vant puternic, temperaturi scazute si ninsori viscolite la munte. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis deja o avertizare de de cod galben de vreme rea.

Cod galben de vant puternic in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic cu rafale de pana la 100 de km/h in sapte judete din Muntenia si Moldova, valabile in urmatoarele doua ore.

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Cod portocaliu de vant pentru mai multe judete

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Se strica vremea, iar miercuriva fi in vigoare un cod portocaliu pentru mai multe judete din sudul tarii. in aceste zone, rafelele vor atinge chiar 90 de.

Avertizare meteo COD GALBEN si PORTOCALIU de vreme severa in intreaga tara! ANM anunta NINSORI, VISCOL SI VANT PUTERNIC (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, mai multe atentionari cod galben si portocaliu de intensificari ale vantului si ninsori viscolite. Astfel, a fost emis COD GALBEN in.

Cod portocaliu de vant puternic, miercuri, in sase judete din sud. in toata tara, de marti seara, va fi in vigoare un cod galben

Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu, valabila miercuri, intre 12. 00, in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, unde vor fi rafale puternice ale vantului, cu viteze de 80-90 de kilometri/h. incepand de marti seara, in intreaga tara va fi in vigoare un Cod galben de intensificari ale vantului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )