Libnet.ro
UNICEF

09:15

Aterizare de urgenta pe Otopeni din cauza unor probleme la motorul unui avion Blue Air care zbura spre Tel Aviv

Adevărul Adevărul,
Aterizare de urgenta pe Otopeni din cauza unor probleme la motorul unui avion Blue Air care zbura spre Tel Aviv

Un avion al companiei Blue Air, care trebuia sa efectueze o cursa Bucuresti Tel Aviv, a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni dupa aproximativ 40 de minute de la decolare. continuă pe Adevărul

Botosani: Tanar, condamnat la inchisoare cu executare din cauza unor mesaje trimise pe Facebook

Un tanar din botosani a fost condamnat la inchisoare dupa ce a santajat doua adolescente pe Facebook. Barbatul, in varsta de 26 de ani, a primit o pedeapsa de doi ani si opt luni de inchisoare cu.

FOTO Un avion Blue Air a aterizat de urgenta pe Otopeni pentru ca iesea fum dintr-un motor

Un avion Blue Air a aterizat de urgenta inapoi pe Aeroportul Otopeni din cauza unui fum suspect, potrivit paginii de Facebook a BoardingPass. ro.

Brasov: Un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 124

Un barbat din Brasov, in varsta de 48 de ani, a murit din cauza gripei, numarul total al persoanelor ajungand la 124. Barbatul nu era imunizat antigripal si nu avea alte probleme de sanatate, scrie.

Circulatia rutiera pe Transfagarasan, oprita pna luni dimineata, din cauza incendiului de vegetatie de lnga cetatea Poenari

Circulatia rutiera pe Transfagarasan este oprita duminica seara pe ambele sensuri, din cauza incendiului de vegetatie de langa cetatea Poenari din judetul Arges, politistii estimand ca traficul va putea fi reluat luni dimineata, in jurul orei 8.

O sala de fitness saudita pentru femei, nchisa din cauza unei videoclip considerat indecent

Autoritatile saudite au dispus vineri inchiderea unei sali de fitness pentru femei de la Riad, din cauza unui videoclip promotional in care aparea o femeie in tinuta sportiva mulata, relateaza Agerpres citand AFP.

Sibiu: Protest spontan la Spitalul de Pneumoftiziologie din cauza scaderii veniturilor (VIDEO)

Angajatii Spitaului de Pneumoftiziologie din Sibiu protesteaza din cauza scaderii veniturilor odata cu aplicarea noului regulament privind acordarea sporurilor. Oamenii tin foi pe care scrie Vrem sporurile.

Macel in clanul Duduienilor, din cauza dansatoarei Cristina Pucean! I-a taiat gatul, in toiul petreceri

Unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Bucuresti a fost injunghiat in gat, zilele trecute, la un botez, dupa o bataie sangeroasa declansata, din gelozie, de fostul iubit al Cristinei Pucean. in urma inci.

Sindicalistii de la metrou au protestat la Ministerului Transporturilor din cauza bugetului Metrorex

Sute de reprezentanti ai Sindicatului Liber Metrou USLM) si ai Asociatiei Comerciantilor din Metrou au protestat joi la ora 13:00, in fata Ministerului Transporturilor. Marian Artimon, secretar general al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )