Libnet.ro
UNICEF

12:30

Macel in clanul Duduienilor, din cauza dansatoarei Cristina Pucean! I-a taiat gatul, in toiul petreceri

Antena3 Antena3,
 Macel in clanul Duduienilor, din cauza dansatoarei Cristina Pucean! I-a taiat gatul, in toiul petreceri

Unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Bucuresti a fost injunghiat in gat, zilele trecute, la un botez, dupa o bataie sangeroasa declansata, din gelozie, de fostul iubit al Cristinei Pucean. in urma inci. continuă pe Antena3

O sala de fitness saudita pentru femei, nchisa din cauza unei videoclip considerat indecent

Autoritatile saudite au dispus vineri inchiderea unei sali de fitness pentru femei de la Riad, din cauza unui videoclip promotional in care aparea o femeie in tinuta sportiva mulata, relateaza Agerpres citand AFP.

Brasov: Un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 124

Un barbat din Brasov, in varsta de 48 de ani, a murit din cauza gripei, numarul total al persoanelor ajungand la 124. Barbatul nu era imunizat antigripal si nu avea alte probleme de sanatate, scrie.

Sibiu: Protest spontan la Spitalul de Pneumoftiziologie din cauza scaderii veniturilor (VIDEO)

Angajatii Spitaului de Pneumoftiziologie din Sibiu protesteaza din cauza scaderii veniturilor odata cu aplicarea noului regulament privind acordarea sporurilor. Oamenii tin foi pe care scrie Vrem sporurile.

Sindicalistii de la metrou au protestat la Ministerului Transporturilor din cauza bugetului Metrorex

Sute de reprezentanti ai Sindicatului Liber Metrou USLM) si ai Asociatiei Comerciantilor din Metrou au protestat joi la ora 13:00, in fata Ministerului Transporturilor. Marian Artimon, secretar general al.

VIDEOSuedia: A crescut numarul deceselor din cauza atacurilor cu grenade

O crestere puternica a incidentelor care implica explozii de grenade de mana a devenit emblematica in cazul cresterii ratei criminalitatii violente in orasele suedeze, potrivitBBC. Dispozitivele sunt usor de obtinut. Ele pot fi cumparate pentru doar cateva sute de coroane suedeze aproximativ 20 de lire sterline). in februarie 2017, presedintele american Donald Trump a legat problemele din Suedia de fluxul de migranti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )