Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ati ramas fara loc de munca in pandemie? in Australia, industria vanatorii de serpi explodeaza

Hotnews Hotnews,
 Ati ramas fara loc de munca in pandemie? in Australia, industria vanatorii de serpi explodeaza

In timp ce pandemia de Covid-19 a perturbat economia nationala lasand multe persoane in somaj, exista o mica industrie care se asteapta sa explodeze - vanatoarea de serpi, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Ce a fost si ce a ajuns! Cum arata Dan Diaconescu dupa ce a inchis OTV si a cam ramas fara bani

Imagini incredibile! Cum arata Dan Diaconescu dupa ce a inchis OTV si a ramas fara bani?! Nimeni nu se astepta la asa ceva. Imagini cu Dan Diaconescu dupa ce a ramas fara bani Vremurile in care Dan Diaconescu intorcea banii cu lopata au apus! in anii 2000, Romania statea cu sufletul la gura, seara de .

Banel Nicolita a ramas fara avere. Sotia i-a luat toti banii dupa divort

Dupa ce Banel Nicolita a divortat, toata lumea s-a legat de faptul ca principalul motiv ar fi o femeie. Aproape toate proprietatile detinute de fotbalist au ramas Cristinei Nicolita. Banel Nicolita a ramas fara avere dupa divort Veste soc in lumea buna a Bucurestiului. Protagonistul acestei povesti este nimeni altul decat Banel Nicolita, fotbalistul care .

Ce a scris un roman din Satu-Mare in procesul verbal, dupa ce a ramas fara permis. Politistul a crezut ca nu vede bine

Un roman lasat fara permis de Politie, in Satu Mare, a reusit sa ii convinga pe judecatori sa intoarca aceasta decizie. Cu siguranta nu este primul care reuseste asta, dar motivul invocat de el este unul cu adevarat surprinzator. Acesta le-a explicat magistratilor ca se afla intr-o situatie emotionala speciala. Are gemeni acasa, care au .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )