Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atlassib a investit 3,5 milioane euro pentru innoirea flotei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atlassib a investit 3,5 milioane euro pentru innoirea flotei

Compania Atlassib a investit, in acest an, 3,5 milioane de euro pentru innoirea flotei cu un lot de 15 autocare de ultima generatie Mercedes-Benz Tourismo, echipate cu tehnologie Euro 6, a anuntat, ieri, Daniel Micu, directorul general al operatorului turistic, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

UEFA: Steaua a primit 2,65 milioane euro pentru participarea in Liga Europa, in 2014

FC Steaua a primit 2,65 de milioane de euro pentru participarea in grupele Ligii Europa, editia 2014/2015. Suma apare in tabelul de distributie a premiilor catre cluburi, publicat de UEFA, vineri. in total, cluburile europene au incasat 988 milioane euro din partea forului continental.

Fermele de familie au depus cereri de finantare de aproape 20,5 milioane euro din fonduri europene

Valoarea totala nerambursabila a tuturor cererilor de finantare depuse pana in prezent pentru sectorul ferme de familie se apropie de nivelul maxim al valorii publice disponibile pentru aceasta sesiune de depunere, 20,57 milioane euro.

Finantare privata de 100.000 de euro pentru SMURD

Cel mai mare transportator international de persoane din Romania, compania Atlassib, a lansat, la Sibiu, alaturi de fondatorul SMURD, dr. Raed Arafat, campania de responsabilitate sociala Respectam viata. Prin aceasta campanie, compania sibiana se angajeaza sa doneze partenerului sau, Fundatia pentru SMURD, cate un leu din fiecare bilet de calatorie vandut. Suma totala care va fi directionata catre SMURD va fi de minimum 100. 000 de euro. Campania se va derula in perioada 1 octombrie 2015 - 30 septembrie 2016.

Lichiditate de 2,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 663,65 lei 2. 135,48 euro).

Prejudiciu de 1,5 milioane euro cauzat de patru persoane prin difuzarea unor posturi tv fara acordul acestora

Patru persoane au creat un prejudiciu de 1,5 milioane de euro dupa ce au creat mai multe pagini de internet si au retransmis, contra cost, programele unor posturi de televiziune cu acces restrictionat. Cei patru nu aveau acordul televiziunilor, incalcand astfel prevederile legale in materia drepturilor de autor.

Lichiditate de 8,39 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 37. 043 lei 8. 150 euro).

Transelectrica a atribuit firmei Mike Security Group un contract de 7,6 milioane lei pentru servicii de paza

Transelectrica a atribuit firmei Mike Security Group un contract in valoare de 7,6 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de paza, potrivit unui anunt postat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP), citat de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )