Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atletico Madrid elimina Arsenal si va juca finala Europa League

Online Sport Online Sport,
Atletico Madrid elimina Arsenal si va juca finala Europa League

Pentru a treia oara in ultimii opt ani echipa spaniola Atletico Madrid va disputa finala Europa League, competitie pe care a castigat-o in 2010 la Bucuresti si apoi in 2012. continuă pe Online Sport

Atletico Madrid, in finala Europa League, dupa 1-0 cu Arsenal

Atletico Madrid s-a calificat, joi seara, in finala Europa League la fotbal, dupa ce a invins-o pe Arsenal Londra cu scorul de 1-0 1-0), pe teren propriu, in mansa a doua a semifinalelor. Atletico, dupa ce a.

Europa League: Atletico Madrid a nvins Arsenal si s-a calificat n finala. Prelungiri la Salzburg-OM

Atletico Madrid s-a calificat in finala Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 1-0), echipa Arsenal Londra, in mansa a doua a semifinalelor. in tur, la Londra, scorul a fost 1-1. Golul a fost marcat de Diego Costa, in minutul 45+2.

Europa League: Atletico Madrid a nvins Arsenal si s-a calificat n finala/ Olympique Marseille s-a calificat n urma unui corner acordat eronat

Atletico Madrid s-a calificat in finala Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 1-0), echipa Arsenal Londra, in mansa a doua a semifinalelor. in tur, la Londra, scorul a fost 1-1. Golul a fost marcat de Diego Costa, in minutul 45+2. Olympique Marseille s-a calificat in finala desi a pierdut, joi, meciul disputat in deplasare, cu scorul de 1-2 0-2, 0-0), in fata formatiei FC Salzburg, dupa prelungiri, in mansa a doua a semifinalelor.

VIDEO Marseille profita de un corner primit cadou si nscrie golul calificarii n finala Europa League n minutul 117

Salzburg a crezut in sansa ei, a intors rezultatul din tur 0-2) si a trimis disputa cu Marseille in prelungiri. Minutul 117 a fost insa unul dureros pentru gazde: centralul Seghei Karasev a dictat gresit o lovitura de la colt pentru oaspeti, faza in urma careia francezii au inscris si au obtinut calificarea in finala Europa League.

Olympique Marseille, calificata dupa prelungiri in finala Europa League

Olympique Marseille s-a calificat in finala Europa League la fotbal, joi seara, desi a fost invinsa de RB Salzburg cu scorul de 2-1 0-0, 2-0), dupa prelungiri, la Salzburg, in mansa secunda a.

Avancronica meciului Atletico Madrid Arsenal

Dupa 1-1 la Londra cei de la Atletico pornesc cu prima sansa la obtinerea calificarii in finala Europa League, dar Arsenal isi va vinde scump pielea in cautarea trofeului european la despartirea de Arsene Wenger.

Olympique Marseille in finala Europa League dupa o grava eroare de arbitraj

Pentru a treia oara in aceasta saptamana de fotbal european o greseala de arbitraj inclina balanta decisiv. Olympique Marseille a pierdut, dupa 120 de minute, returul cu Salzburg, scor 1-2, dar a marcat golul calificarii in urma unui corner care n-ar fi trebuit sa existe.

Liga Europa: ce finala vom avea la Lyon! Atletico Madrid a scos-o pe Arsenal, meci nebun in Austria

In semifinalele Europa LEague, Atletico Madrid a eliminat-o pe Arsenal Londra, castigand cu 1-0 jocul de pe Wanda Metropolitano prin golul lui Diego Costa, dupa 1-1 in tur.

VIDEO Despartire fara niciun trofeu pentru Arsene Wenger (Arsenal, eliminata de Atletico Madrid)

Dupa 22 de ani, Arsene Wenger se va desparti de Arsenal, iar ultimul sezon va fi unul fara niciun trofeu pentru tunari. Formatia londoneza a spus adio Europa League in semifinale, dupa ce a pierdut cu 1-0 returul cu Atletico Madrid in tur, spaniolii reusisera o remiza in Regat, scor 1-1).

LIVE Atletico - Arsenal si Salzburg - Marseille in semifinalele Europa League

De la 22:05 transmitem live text in aceasta pagina returul semifinalelor Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )