Libnet.ro
UNICEF

09:47

Atmosfera iNCINSA la Cupa Mondiala 2018: Cine e frumoasa romanca care a atras toate privirile in Rusia (FOTO)

B1 B1,
Atmosfera iNCINSA la Cupa Mondiala 2018: Cine e frumoasa romanca care a atras toate privirile in Rusia (FOTO)

Romanca Raffaela Szabo, iubita belgianului Axel Witsel, a fost in centrul atentiei la partida Belgiei cu Tunisia din cadrul Cupei Mondiale 2018, castigata de echipa lui Witsel cu 5-2. Tanara care a atras. continuă pe B1

Cunoastem primele doua optimi la Cupa Mondiala

Dupa incheierea meciurilor in Grupele A si B cunoastem primele doua meciuri din tabloul optimilor de finala la Cupa Mondiala din Rusia.

Interes major pentru Cupa Mondiala. Peste 2.5 milioane de bilete alocate

FIFA a dat publicitatii primele cifre cu privire la audientele inregistrate la Cupa Mondiala din Rusia.

Un avion cu suporteri a luat foc in zbor la Cupa Mondiala din Rusia

Un avion in care se aflau zeci de suporteri a luat foc in zbor, in timpul Cupei Mondiale 2018. Majoritatea celor de la bord eraz fani ai echipei nationale de fotbal din Peru. Avionul a aterizat la Moscova si n.

Anglia zdrobeste Panama si obtine cea mai categorica victorie la Cupa Mondiala

Diferenta uriasa de valoare intre Anglia si Panama tradusa si pe tabela de marcaj intr-un 6-1 istoric pentru selectionata Albionului. Harry Kane este noul golgeter al Cupei Mondiale.

Doi albanezi ingroapa Serbia la Cupa Mondiala

Xhaka si Shaqiri, doi jucatori elvetieni cu origini albaneze, au marcat golurile Elvetiei in meciul cu Serbia de la Kaliningrad, castigat de selectionata din Tara Cantoanelor, cu 2-1.

Nou record la Cupa Mondiala! Cel mai batran fotbalist din istoria competitiei a intrat azi pe teren

Intrucat meciul dintre Egipt si Arabia Saudita, din Grupa A, nu mai are nicio miza, ambele echipe fiind eliminate, selectionerul Egiptului a decis sa faca o mutare interesanta.

Cupa Mondiala: meci spectaculos intre Japonia si Senegal

Reprezentativele Japoniei si Senegalului au remizat, duminica, scor 2-2, intr-un meci disputat pe Ekaterinburg Arena, contand pentru etapa a doua a Grupei H a Cupei Mondiale.

VIDEO Un avion care transporta 70 de fani peruani la Moscova, pentru Cupa Mondiala, a luat foc inainte de aterizare

O turbina a unui avion care transporta 70 de fani peruani de la Ekaterinburg la Moscova, vineri, a luat foc inainte de aterizare, iar pasagerii au auzit o explozie, relateaza presa internationala.

SERBIA - ELVETIA LIVE STREAM. Duel complicat in grupa E ONLINE VIDEO TVR

Meciul dintre selectionatele Serbiei si Elvetiei, care va avea loc vineri, de la ora 21,00 ora Romaniei, TVR 1, TVR HD), la Kaliningrad, in Cupa Mondiala de fotbal din Rusia, poate complica si mai mult lucrurile.

Razvan Burleanu: Romnia ar fi avut sanse mari sa iasa din faza grupelor la Cupa Mondiala. Nivelul nu este unul foarte nalt

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, regreta absenta nationalei Romaniei de la Cupa Mondiala, pentru ca nivelul competitiei este destul de scazut in opinia sa si tricolorii ar fi avut posibilitatea sa depaseasca faza grupelor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )